Mε απόλυτη επιτυχία, διοργανώθηκε την Τετάρτη στα Γρεβενά το δωρεάν

εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού – των Ξενοδοχείων, των Καταλυμάτων, των Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων / Σκαφών και της Εστίασης, αλλά και όσων επαγγελματιών επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Ράμμος, καλωσόρισε τους ανθρώπους της Google που “τρέχουν” το πρόγραμμα “ Grow Greek Tourism Online” καθώς επίσης και τους επαγγελματίες των Γρεβενών που βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον online advisor Στέλιο Ντουράκη.ΘΕΜΑ: “Τα 5 Βασικά Εργαλεία για μία Επιτυχημένη Online Παρουσία

Ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών Λευτέρης Σαββίδης, μίλησε για την εμπειρία του στο διαδίκτυο που ξεκίνησε το 1999. H ιστορία της ξεκινάει από το 1963 στο χώρο του κοσμήματος και των ρολογιών. Το 2005 λειτουργεί με επιτυχία τα δύο μεγαλύτερα e-shop πώλησης ρολογιών (www.OROLOI.gr) και κοσμημάτων (www.KOSMIMA.gr) τα οποία εξυπηρετούν χιλιάδες πελάτες σε όλη την ελληνική επικράτεια, Κύπρο και υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το σεμινάριο:



Δείτε εικόνες:

Πολλές εικόνες στο facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.