Ξεκίνησε το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, και έγινε η ανάρτηση στις 12/12/2016 στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ για την κάλυψη 11 θέσεων στο νοσοκομείο Γρεβενών και συγκεκριμένα 2 θέσεις ΔΕ για βοηθούς νοσηλευτικής, 1 θέση ΔΕ μάγειρα, 1 θέση ΠΕ νοσηλευτικής, 1 θέση ΤΕ ιατρικών εργαστηρίων, 2 θέσεις ΤΕ μαιών-μαιευτών, 1 θέση ΤΕ νοσηλευτικής, 1 θέση ΤΕ ραδιολογίας – ακτινολογίας και 2 θέσεις ΥΕ βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού ειδικότητας μεταφοράς ασθενών.

Για το Κέντρο Υγείας Δεσκάτης προκηρύχτηκαν συνολικά 3 θέσεις, 2 θέσεις ΔΕ οδηγών-ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων και 1 θέση ΤΕ ιατρικών εργαστηρίων. 

Η κατάθεση των δικαιολογητικών ξεκίνησε από τις 12μμ την 12η/12/2016  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση μέχρι και τις 22/12/2016.

Άλλη μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα. Δεσμευτήκαμε και υλοποιούμε  την καλύτερη στελέχωση του Νοσοκομείου Γρεβενών και ειδικά για το Κέντρο Υγείας Δεσκάτης την κάλυψη 2 θέσεων οδηγών ασθενοφόρων.

Επίσης, προχωράμε άμεσα και για την κάλυψη της οργανικής θέσης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης .

Έτσι, θα πετύχουμε την πλήρη λειτουργία των ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης.

Με σταθερά βήματα και οργανωμένη δουλειά προχωράμε στην καλύτερη στελέχωση των δομών υγείας για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΓΙΑΛΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.