Ένας νεαρός 28 χρονών πέρασε δύο μέρες μέσα σε ένα ψυγείο νεκροτομείου, ενώ ζούσε, αφού μετά από ατύχημα που είχε ενώ πήγαινε σπίτι του οι νοσηλευτές που τον περισυνέλλεξαν τον ανακήρυξαν «νεκρό». Και ως τέτοιον τον τοποθέτησαν στο νεκροτομείο.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε επαρχιακή πόλη, κοντά στο Ντέρμπαν, της Νότιας Αφρικής. Ο Msizi Mkhize χτυπήθηκε από αμάξι και μεταφέρθηκε στο ψυγείο ως αποθανών. Τη μεθεπόμενη μέρα οι γονείς του και οι γιατροί κατάλαβαν πως είχε ακόμα σφυγμό. Έτσι τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Mahatma Gandhi» όπου τελικά κατέληξε μετά από 5 ώρες, αφού οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν τελικά στη ζωή.

3B4D6C1F00000578-4024430-image-a-16_1481542008250

Ο συντετριμμένος πατέρας του Mkhize δήλωσε: «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω αυτό που νιώθω σχετικά με το τι συνέβη με τον γιο μου. Το να περνάς ολόκληρη τη νύχτα αλλά και το επόμενο πρωί στο νεκροτομείο, ενώ είσαι ζωντανός, είναι πέρα από κάθε λογική».

Το λόγο έχουν πλέον οι αρχές οι οποίες ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 28χρονος ανακηρύχθηκε νεκρός ενώ δεν ήταν.

newsbeast


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.