kretsos7088

Η κυβέρνηση απέρριψε και επίσημα το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε προσωρινή αδειοδότηση των καναλιών, μέχρι το ΕΣΡ να προχωρήσει στο νέο διαγωνισμό.

Ο Λευτέρης Κρέτσος, μίλησε στα «Παραπολιτικά» και είπε η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε προσωρινή αδειοδότηση με υπουργική απόφαση και θα αναμένει την οριστική αδειοδότηση με νέο διαγωνισμό που θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο.

Για τον ακριβή αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα προκηρύξει το Εθνικό Συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σημείωσε ότι «δεν θα απέχει πολύ από τους αρχικούς σχεδιασμούς», επισημαίνοντας μάλιστα πως η χωρητικότητα του φάσματος της Digea μπορεί να χωρέσει μέχρι έξι κανάλια υψηλής ευκρίνειας.

«Η αδειοδότηση θα πραγματοποιηθεί με διαγωνισμό από το ΕΣΡ και με βάση τον νόμο Παππά», είπε ο κ. Κρέτσος και συνέχισε λέγοντας πως «δύο επιχειρηματικά σχήματα που πλήρωσαν δεν εκπέμπουν ενώ άλλοι που δεν έχουν πληρώσει εκπέμπουν».

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.