Κατασχέθηκαν -4.380- γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, -20- πακέτα τσιγάρων και -9- γραμμάρια κάνναβης
αστυνομια
Την Τρίτη (22-11-2016) το πρωί στα Γρεβενά από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.)

του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 19,19 και 21 χρονών, για παραβάσεις των νόμων περί τελωνειακού κώδικα, περί φορολογίας και περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω στα Γρεβενά βρέθηκαν:
– στην κατοχή του πρώτου 19χρονου -82- νάιλον συσκευασίες καπνoύ, συνολικού βάρους -4.380- γραμμαρίων, χωρίς αυτές να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης,
– στην κατοχή του δεύτερου 19χρονου -20- σφραγισμένα πακέτα τσιγάρων, άνευ ελληνικών ταινιών ασφαλείας και
– στην κατοχή του 21χρονου -9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ανωτέρω ποσότητες καπνού, τσιγάρων και ναρκωτικών κατασχέθηκαν, ενώ οι ποσότητες αδασμολόγητου καπνού και τα πακέτα τσιγάρων θα παραδοθούν στο Τελωνείο Καστοριάς.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.