selen-708

Συγκίνησε τους πάντες η Σελένα Γκόμεζ όταν ανέβηκε στη σκηνή των American Music Awards και μίλησε εκ βαθέων για την περιπέτεια της υγείας της.

«Δεν θέλω να βλέπω το σώμα σας στο Instagram, θέλω να δω τι έχετε στην καρδιά σας» είπε η τραγουδίστρια παραλαμβάνοντας το βραβείο στην κατηγορία Female Pop/Rock Artist.

«Το 2014 σε αυτή τη σκηνή ήταν η πρώτη φορά που υπήρξα αυθεντικά 100% ειλικρινής με όλους σας. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε πολλά για τη ζωή μου, είτε μου αρέσει είτε όχι. Και έπρεπε να σταματήσω. Χρειάστηκε να σταματήσω επειδή είχα τα πάντα αλλά ήμουν «κομμάτια» μέσα μου. Και  προσπάθησα να το κρύψω για να μην σας απογοητεύσω, αλλά τελικά εξάντλησα τον εαυτό μου» δήλωσε ειλικρινά η τραγουδίστρια με το κοινό και τους θαυμαστές της να την χειροκροτούν ασταμάτητα.

Ηταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διακοπή της περιοδείας της το 2014 όταν και εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη και τον εθισμό της σε χάπια με τη διάγνωση του «λύκου» από τον οποίο πάσχει.

«Δεν προσπαθώ να πάρω καταξίωση μέσα από αυτό, και δεν το χρειάζομαι πια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι τόσο ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι καθημερινά πράγματα με τους ανθρώπους που αγαπώ» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, τους  φαν μου που είστε τόσο πιστοί και ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανα για να το αξίζω όλο αυτό. Αν δεν είστε καλά μέσα σας, αν είστε κομμάτια, μην μείνετε έτσι. Και ανεξάρτητα από το αν με σέβεστε ή όχι, αυτό είναι κάτι που θέλω να ξέρετε για μένα: Νοιάζομαι για τους άλλους και σας ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό το βραβείο. Αυτό είναι δικό σας. Σας ευχαριστώ».

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.