messi708_44

Κρύος ιδρώτας λούζει τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα από την στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Το δημοσίευμα της εφημερίδας «El Mundo Deportivo» μάλιστα έρχεται να ενισχύσει τους φόβους των Καταλανών.

Οπως αναφέρει λοιπόν η ισπανική εφημερίδα, η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να μην υπογράψει το νέο συμβόλαιό που του προτείνει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2018.

Η ρήτρα του Μέσι ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια ευρώ, την οποία προφανώς προσπαθεί να παρακάμψει η Σίτι προκειμένου να κάνει δικό της τον Αργεντινό.

Μάλιστα, το δημοσίευμα συνδέει την κοινή παρουσία των Γκουαρντιόλα και Μπεγκιριστάιν στην Σίτι, με το έντονο προσάρισμα που ίσως ασκείται στον Μέσι, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως να μην έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.