potiri-nero-708

Νερό. Δίνει ενέργεια, αποτοξινώνει, βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενυδατώνει, αναζωογονεί.

Αν το πρώτο πράγμα που κάνεις κάθε μέρα μόλις ξυπνάς είναι να τσεκάρεις τους λογαριασμούς σου στα σόσιαλ μίντια και να ετοιμάζεις τον καφέ σου ήρθε η στιγμή να αλλάξεις daily routine και να εντάξεις μια συνήθεια που μακροπρόθεσμα θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία σου. Ένα ποτήρι νερό αρκεί για να αλλάξουν όλα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινάς τη μέρα σου με αυτό. Ακολουθούν πέντε λόγοι που μπορεί να σε πείσουν.

1) Σου βελτιώνει τον μεταβολισμό: Ο μεταβολικός σου ρυθμός μπορεί να αυξηθεί κατά 30%, σύμφωνα με έρευνα. Ένα ποτήρι νερό σε άδειο στομάχι βοηθά δραστικά το πεπτικό σου σύστημα.

2) Μπορεί να απαλλαχθείς από καούρα και δυσπεψία: Αν το πρώτο πράγμα που κάνεις κάθε πρωί είναι να πίνεις ένα ποτήρι νερό τότε καθαρίζεις τον οισοφάγο σου από όλες τις τοξίνες που δρούσαν κατά τη διάρκεια του ύπνου σου.

3) Δεν αρρωσταίνεις τόσο εύκολα: Το ανοσοποιητικό σου σύστημα ενισχύεται, ενυδατώνεται. Οι λειτουργίες του εντέρου ενισχύονται και νιώθεις ευεξία. Η πιθανότητα να αρρωστήσεις από ίωση μειώνεται.

4) Βοηθά στη πρόληψη του πονοκεφάλου: Η αφυδάτωση είναι μια από τις κύριες αιτίες πονοκεφάλου και αν κάθε πρωί που ξυπνάς πίνει ένα ποτήρι νερό, τότε μειώνεις τις πιθανότητες να εκδηλωθεί.

5) Καθαρίζει τα νεφρά σου: Οι τοξίνες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα όπως πέτρες στα νεφρά και υψηλή αρτηριακή πίεση. Ο καθαρισμός των νεφρών βοηθά στην αποβολή των τοξινών, στην βελτίωση της ροής των ούρων και την βελτίωση της λειτουργίας των νεφρών. Ένα ποτήρι νερό μπορεί να βοηθήσει στην αποβολή των τοξινών όταν έχεις ξεκινήσει με αυτό τη μέρα σου.

 

bovary


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.