%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%87

Πρόκειται για μία προσπάθεια γνωριμίας με υλικά που, ενώ τα χρησιμοποιούμε καθημερινά, συνήθως δεν αναλογιζόμαστε μία διαφορετική χρήση τους. Μέταλλο, ξύλο, πλαστικό, γυαλί κ.α. είτε κατά μόνας είτε σε συνδυασμό, έρχονται να μας προκαλέσουν και να μας προσκαλέσουν σε ένα ταξίδι δημιουργίας και φαντασίας.

Με οδηγούς έμπειρους και απαραίτητους συνοδοιπόρους, γεμάτους καλλιτεχνική αγωνία, παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, αλλά και ενήλικες μπορούν να συμμετάσχουν στις διαφορετικές ομάδες, ώστε να ικανοποιήσουν την δημιουργική τους αναζήτηση.

Οι Δραστηριότητες αποτελούνται από δύο ομάδες εργαστηρίων:

Α’ Εργαστήρι:

Η κα. Μάνια Καψή μας καλεί να γνωρίσουμε, να ψηλαφίσουμε και να αφουγκραστούμε τα υλικά της φύσης, δουλεύοντας έντονα μαζί τους, μέσα από ένα 2ωρο πρόγραμμα. Το συγκεκριμένο Εργαστήρι θα πραγματοποιείται μία φορά τον μήνα, μετά από ανακοίνωση, θα συμπληρώνεται λίστα συμμετοχής(20 ατόμων ανά τμήμα), , ενώ θα υπάρχει και συμβολική χρηματική συμμετοχή (κόστος υλικών).

Τμήματα:
Παιδιά Δημοτικού: Κυριακή, 17:00- 19:00
Παιδιά Γυμνασίου- Λυκείου: Κυριακή, 19:00- 21:00
Ενήλικες: Δευτέρα, 18:00- 20:00

Β’ Εργαστήρι

Η κα. Ρούλα Κουκούλα συνδυάζει την τεχνογνωσία της οικοκυρικής και το προσωπικό μεράκι, για να μας οδηγήσει στον απίστευτο και απροσδόκητο κόσμο της χρήσης των καθημερινών μας υλικών, έτσι όπως ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Το συγκεκριμένο Εργαστήρι θα πραγματοποιείται τρεις φορές τον μήνα, θα συμπληρώνεται λίστα συμμετοχής (40 ατόμων), και με συμβολική χρηματική συμμετοχή (κόστος υλικών).

Τμήματα:
Κάθε Κυριακή 17:00- 19:00 για Παιδιά, Νέους και Γονείς

Για περισσότερες πληροφορίες στο Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως: ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ και στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως imgre.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.