kostis-stefanopoulos-1-e1479502800964

Μάχη για τη ζωή του δίνει εδώ και δύο 24ωρα ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος. Ο 90χρονος πολιτικός εισήχθη στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» όπου και παραμένει με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του αλλά και της ήδη επιβαρυμένης υγείας του.


Σε ανακοίνωση προέβη το γραφείο Τύπου του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Ερρίκος Ντυνάν» με το οποίο ρίχνει φως στην κατάσταση υγείας του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται από τις βραδινές ώρες της 17ης Νοεμβρίου 2016 στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center με λοίμωξη του αναπνευστικού».

Το γραφείο Τύπου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» καταλήγει ότι θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την πορεία της υγεία του κ. Στεφανόπουλου εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους οικείους του και τους θεράποντες ιατρούς.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος διετέλεσε έκτος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά σειρά μετά τη μεταπολίτευση και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η επανεμφάνισή του στο πολιτικό προσκήνιο έγινε το Δεκέμβριο του 2011, όταν ύστερα από πολλά έτη αποχής, με δηλώσεις του στήριξε τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.