Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας…
tro1Δύο γυναίκες νεκρές και μία ελαφρά τραυματισμένη, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην Κιβωτό Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, αυτοκίνητο ΙΧ που οδηγούσε ένας 64χρονος (κάτοικος του χωριού), παρέσυρε τρεις γυναίκες που περπατούσαν, λίγο έξω από το χωριό.

Δύο από αυτές, μία 62χρονη (Ε.Χ.) και μία 64χρονη (Δ.Α.) τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ ελαφρά τραυματισμένη μία 65χρονη, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

Ο οδηγός (Γ.Σ.)  που λιποθύμησε μετά το συμβάν, συνελήφθη και ανακρίνεται.

Ερευνα για τα ακριβή αίτια του παράξενου τροχαίου, διενεργεί η Τροχαία Γρεβενών.

Εικόνα από το σημείο του τροχαίου: (Αριστερά φαίνεται το φρενάρισμα)


frenarisma-kibvto

loading…

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε περιοχή των Γρεβενών

Σήμερα (17-11-2016) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών και συγκεκριμένα στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Κιβωτού – Κοκκινιάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός παρέσυρε τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 62,64 και 65 χρονών, που βάδιζαν επί της οδού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 62χρονης και της 64χρονης, καθώς και τον τραυματισμό της 65χρονης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.