papoutsia-vroxi-kato-708

Η μόδα έρχεται και παρέρχεται και αυτό το

μότο είναι σίγουρα ένας ιδανικός οδηγός για να σε πείσει, πως πέρα από τα περιττά έξοδα, τα παπούτσια είναι μια επένδυση που πρέπει να τη φροντίζεις.

Αλλωστε δεν είναι καιρός για να πετάμε όλη μας τη συλλογή!

Αν τα πήγαινες σε έναν τσαγκάρη σίγουρα θα τους έδινε ξανά «ζωή», επομένως γιατί να μην τους προσφέρεις μια δεύτερη ευκαιρία;

Με πέντε εύκολους και οικονομικούς τρόπους μπορείς να τα περιποιηθείς και να τα φροντίσεις, ώστε να τα ευχαριστηθείς για πολλά περισσότερα χρόνια από ότι υπολόγιζες.

Λουστρίνι:

Τα παπούτσια – λουστρίνι χρειάζονται τακτικά γυάλισμα, γιατί έχουν την τάση να θαμπώνουν. Η βαζελίνη είναι μια λύση που μπορείς άφοβα να εμπιστευτείς. Βάλε απλά λίγη ποσότητα σε ένα καθαρό πανί και τρίψε τα με απαλές κινήσεις.

Δέρμα:

Το αυθεντικό δερμάτινο παπούτσι κοστίζει σε χρήμα για να το αγοράσεις, αλλά και συναισθηματικά, όταν φθαρεί και πρέπει να το πετάξεις. Η λύση βρίσκεται στο κοντίσιονερ μαλλιών! Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, το κοντίσιονερ ενυδατώνει το δέρμα των παπουτσιών, με τον ίδιο τρόπο που φροντίζει και τα μαλλιά.

Αθλητικά:

Λεκές επάνω στα αθλητικά παπούτσια; εξαφάνισε τα σημάδια με ένα καθαρό σφουγγάρι, που θα το βρέξεις απλά με λίγο νερό. Τρίψε πάλι ελαφρά και εξαφανίστηκε!

Σουέντ μπότες:

Οι αγαπημένες μου! Δεν θα ξεχάσω τη βραδιά εκείνη που ενώ έφευγα από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζα, άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και οι μαύρες μου σουέντ γέμισαν λεκέδες! Το tip που τις έκανε ξανά ολοκαίνουριες είναι η γόμα που κάποτε χρησιμοποιούσα και στο σχολείο. Σβήσε το σημάδι με μια καθαρή, ροζ ή λευκή γόμα, όπως θα έκανες με τα λάθη στο τετράδιο σου.

Γαλότσες:

Ελαιόλαδο για όλες τις χρήσεις! Λίγη ποσότητα επάνω σε καθαρό πανί και κυκλικές κινήσεις αρκούν για να επανέλθει η όψη τους.

 

bovary


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.