trofes1

Ολοι γνωρίζουμε λιγότερο ή περισσότερο ότι

είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε φρούτα και λαχανικά όταν είναι η «εποχή τους».

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό;

Από τη μια πλευρά σου δίνουν τη δυνατότητα να αποφύγεις τα χημικά ή τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται για να παραχθούν άλλες εποχές και από την άλλη, όταν τα καταναλώνεις στο σωστό timing προσλαμβάνεις τις αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ουσίες τους στη μέγιστη ποσότητά τους.

Επίσης ως προς την απώλεια βάρους και τη διατήρηση μιας καλής σιλουέτας, κάθε διατροφικό πλάνο περιλαμβάνει μια καθημερινή κατανάλωση φρούτων, καθώς αυτά θεωρούνται ιδανικά και ως σνακ ενδιάμεσα στα βασικά γεύματα, ενώ είναι χαμηλά σε λίπη.

Επειδή οι λειτουργίες τους είναι πολύ σημαντικές και ευεργετικές για την υγεία σου, εμείς βρήκαμε τα 4 super fruits που μπορείς να τα βρεις όλο το χρόνο στην αγορά, για να μην λείψουν ποτέ από το πιάτο σου.

Μπανάνα: Είτε τη φας μόνη της είτε προσθέσεις ελάχιστη ποσότητα φυστικοβούτυρου, αυτό το φρούτο σου δίνει ενέργεια που διαρκεί ώρες.

Αβοκάντο: Είναι γνωστά για την περιεκτικότητα τους σε βιταμίνες και το καλό λίπος τους.

Μήλα: Την παροιμία περί ενός μήλου την ημέρα που κάνει το γιατρό πέρα, σίγουρα την έχεις ακούσει και πει πολλές φορές. Έχουν περίπου 50 με 80 θερμίδες έκαστο και είναι πλούσια σε σε αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή, βιταμίνες και φυτικές ίνες.

 

bovary


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.