trapezaΕξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία, με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας κλοπή και απάτη που διαπράχθηκαν την 07-11-2016 και την 10-11-2016 σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αντίστοιχα και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, από τις ενεργηθείσες έρευνες προέκυψε ότι ο 38χρονος, βραδινές ώρες της 7-11-2016, παραβίασε την πόρτα Ι.Χ.Φ αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη και αφαίρεσε προσωπικά έγγραφα, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και βιβλιάρια καταθέσεων του ιδιοκτήτη.

Ακολούθως το μεσημέρι της 10-11-2016, ο 38χρονος μετέβη σε τραπεζικό κατάστημα στην Πτολεμαΐδα και επιχείρησε να εκταμιεύσει το ποσό των οκτακοσίων σαράντα (840,00) ευρώ, επιδεικνύοντας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το βιβλιάριο καταθέσεων του παθόντα.

Σε βάρος του 38χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.