%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84-3Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης/Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων,

πραγματοποίησε ημερίδα-workshop στο πλαίσιο του έργου «G.AL.E.T.: GreeceAlbania Energy Tourism» του Διασυνοριακού Προγράμματος IPA CROSS BORDER PROGRAMME «Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013».
%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84-1

%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84-2

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας  Καστοριάς και κατά τις ώρες 12:00-16:00, με την συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Ε.Κ.Ε.Τ.Α/Ι.Δ.Ε.Π, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς αλλά και εκπροσώπων τοπικών φορέων.
%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84-4

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι δράσεις  και οι κατασκευαστικές παρεμβάσεις των εταίρων στα πλαίσια του έργου G.AL.ET, ενώ ενδιαφέρον είχε κατά το κλείσιμο της ημερίδας η συζήτηση μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων για έργα και δράσεις που στοχεύουν στην ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτηρίων και στην ανάπτυξη του πράσινου τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.