ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣΑναβλήθηκε για την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, η δίκη της υπόθεσης του Κωστη Πολύζου.

Η δίκη είχε διακοπεί το μεσημέρι της Τρίτης (8/11) μετά την επιστολή που έστειλε η Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος εξήγησε τους λόγους της απουσίας της από την Καστοριά, ως μάρτυρας, με την υπεράσπιση να ζητά διακοπή της δίκης και τον εισαγγελέα να κάνει αποδεκτή την πρόταση.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, η έδρα ανακοίνωσε την αναβολή της διαδικασίας για την Πέμπτη, εκτιμώντας πως η κατάθεση της δημοσιογράφου αλλά και 2 άλλων μαρτύρων κρίνονται σημαντικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Μετά την αποδοχή του αιτήματος για αναβολή της δίκης, το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα της υπεράσπισης προκειμένου να καταθέσει ο ανήλικος ετεροθαλής αδερφός του Κωστή Πολύζου.

Τι είπε ο θείος

Ο θείος, Ευάγγελος Πολύζος κατέθεσε: «Είχα 2,5 χρόνια να δω το παιδι…δεν το άφηνε η μάνα του για να μην το πείσουμε να πάρει πίσω το σπίτι»

Παράλληλα, περιέγραψε το πώς και γιατί πούλησε ο Κωστης το πατρικό σπίτι του, κατι που αρχικα ο 23χρονος αρνουνταν,βάζοντας τον νεαρό να ορκιστεί στον τάφο του πατέρα του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν και ο Κωστής δεν ήθελε, η μητέρα και ο πατριός του τον εβαλαν να πουλήσει το σπίτι του πατέρα του, ο όποιος πέθανε το 1997

Στο γαμο με τον πατέρα του Κωστή, σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα του «δεν ήταν σωστή, είχε σχέσεις με τον….και το ήξερε όλη η γειτονιά»

«Το λάθος του Κωστή ηταν πως πίστεψε οτι είχε μάνα. Προβάλλουμε τη μάνα αν τη θεωρήσουμε μάνα του»

Βίντεο

Ανέκφραστοι και χωρίς κανένα σχόλιο μητέρα&πατριός Κωστή Πολύζου στην έξοδο από τα δικαστήρια-Σαφείς υπόνοιες για τα αίτια θανάτου του πατέρα του Κωστή από το δικηγόρο των θείων του-Τι λέει ο φίλος του 23χρονου:

<

p style=”text-align: center;”>kozanimedia

loading…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.