podia-mov

Λένε πως διάφορα μέρη του σώματός μας δείχνουν το ποιοι είμαστε. Ολοι έχουμε ακούσει και διαβάσει πως τα δάχτυλα του χεριού φανερώνουν αν κάποιος είναι άπιστος ή όχι.

Κάπως έτσι, τα δάχτυλα του ποδιού αποκαλύπτουν στοιχεία της προσωπικότητάς μας.

Δείτε, λοιπόν, τα πόδια σας και ψάξτε να βρείτε ποιοι είστε!

Ρωμαϊκό πόδι

Το πιο συνηθισμένο σχήμα είναι το μεγάλο δάχτυλο να είναι μακρύτερο με τα υπόλοιπα σταδιακά να μικραίνουν.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι αρκετά φιλικοί και σταθεροί. Τα «βρίσκουν» με τους περισσότερους ανθρώπους, ενώ μπορούν και τα βγάζουν πέρα με τους δύστροπους.

Το πόδι της φωτιάς

Εδώ τα δάχτυλα θυμίζουν φωτιά με το δεύτερο από αυτά να είναι μεγαλύτερο από το πρώτο, ενώ τα υπόλοιπα μικραίνουν σταδιακά.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι δημιουργικοί, φιλόδοξοι και ενεργητικοί. Αν και δεν το παραδέχονται τους αρέσει να προκαλούν αναστάτωση και χάος. Συνήθως έχουν έξυπνα σχέδια με τους ανθρώπους που μπλέκονται σε αυτά να μην θυμούνται το πως βρέθηκαν μέσα σε αυτά.

Του Αγρότη

Οταν τα δάχτυλα είναι σχεδόν στο ίδιο μήκος, με το μεγάλο να είναι ελάχιστα πιο μακρύ.

Λέγεται πως αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ καλοί και πως χρειάζονται πολύ χρόνο μέχρι να πάρουν μια απόφαση.

Η υπομονή, ο ρεαλισμός και ειλικρίνεια είναι επίσης αρετές που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Μάλιστα, είναι εκείνοι που δίνουν λύσεις σε συγκρούσεις, καταφεύγοντας σε διπλωματικές οδούς.

Το μικρό δαχτυλάκι

Το σχήμα αυτό μοιάζει το «ρωμαϊκό πόδι», ωστόσο εδώ το μικρό δαχτυλάκι κάνει τη διαφορά, μιας και είναι πάρα πολύ μικρό.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μάλλον είστε ντροπαλοί ή αρκετά μυστικοπαθείς.

Τα ανοικτά

Τα δάχτυλα που έχουν μεταξύ τους απόσταση αποκαλύπτουν έναν άνθρωπο που θέλει να έχει συνεχώς νέες και συναρπαστικές εμπειρίες.

Αν έχετε το λεγόμενο «πόδι του ταξιδιώτη» δεν θέλετε να έχετε ρίζες πουθενά και δείχνετε ευτυχισμένοι με αυτή την επιλογή.

Του πολεμιστή

Αν έχετε το πόδι του πολεμιστή, τότε το μεγάλο δάχτυλο προεξέχει και τα υπόλοιπα έχουν το ίδιο μήκος.

Αυτό σημαίνει πως «παίρνετε» φωτιά, όταν καταπιάνεστε με θέματα που σας παθιάζουν. Αν, δε, έρχεστε σε αντιπαράθεση με κάποιον υπερασπίζεστε την άποψή σας μέχρι τελικής πτώσεως.

Με κλίση

Οταν το δεύτερο με τρίτο δάχτυλο έχουν χάσμα και το δεύτερο έχει μια κλίση προς το μεγάλο δάχτυλο, τότε είστε ένας άνθρωπος που αγαπάτε την ειρήνη. Είστε ήσυχοι και προτιμάτε να μην μπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις.

Τα τεντωμένα

Αν έχετε τεντωμένα δάχτυλα, αυτό σημαίνει πως το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού ξεφεύγει από τα άλλα τέσσερα, τα οποία είναι πιο κολλημένα μεταξύ τους.

Αυτό δείχνει πως είστε ένας άνθρωπος που είναι ευτυχισμένος ως αουτσάιντερ. Σε οποιαδήποτε κατάσταση συνήθως επιλέγετε να κάνετε τον συνήγορο του διαβόλου, μόνο και μόνο για να υπάρχουν… σπίθες και παλμός στη συζήτηση.

 

 

bovary


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.