Εκθρονίζεται μετά από 2 χρόνια

tzokobitsΟ δρόμος για την αναρρίχηση του Άντι Μάρεϊ στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης είναι, πλέον, ορθάνοιχτος. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε και στο τουρνουά masters του Παρισιού την κακή του αγωνιστική κατάσταση γνωρίζοντας την ήττα από τον Μάριν Τσίλιτς και όλα δείχνουν ότι μετά από 2 συνεχή έτη θα παραχωρήσει την θέση του στην κορυφή στον Βρετανό τενίστα.

Ο «Νολε», που κυνηγούσε τον πέμπτο τίτλο του στην «πόλη του φωτός» ηττήθηκε με 0-2 από τον Κροάτη (4-6, 6-7) για πρώτη φορά μετά από 15 παιχνίδια που έχουν δώσει.

Η ήττα αυτή σημαίνει ότι ο Μάρεϊ, που επικράτησε του Τόμας Μπέρντιχ στον ημιτελικό, χρειάζεται μια νίκη για να βάλει τέλος στο σερί του Τζόκοβιτς που κρατάει από τον Ιούλιο του 2014.

Ο Σέρβος, ο οποίος ήθελε να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον τελικό για να διασφαλίσει την θέση του στο ρετιρέ της παγκόσμιας κατάταξης, έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 2ο σετ, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.