pitt-kakopoiisi-708

Νέες κατηγορίες για λεκτική κακοποίηση των παιδιών του αντιμετωπίζει ο Μπραντ Πιτ με τις αρχές να συνεχίζουν την έρευνα μετά από νέες «κατηγορίες κλειδί».

Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από κακοποίηση του Μάντοξ από τον Μπραντ Πιτ σε πτήση από την Γαλλία. Βίντεο φέρεται να δείχνει πως ο Πιτ λογομαχούσε με τον έφηβο γιο του, έχοντας ξεσπάσματα βίας προς αυτόν.

Η έρευνα, αν και αναμενόταν να τελειώσει στο τέλος του μήνα, παρατείνεται από την Υπηρεσία Παιδιών και Οικογένειας του Λος Αντζελες μετά από νέους ισχυρισμούς.

Τώρα, ο Μπραντ Πιτ κατηγορείται για λεκτική κακοποίηση των παιδιών του.

«Πλέον, η Υπηρεσία παίρνει συνεντεύξεις για να καθοριστεί αν υπάρχουν μαρτυρίες για ανάρμοστη συμπεριφορά του Πιτ, ενώ αναζητούνται και άλλοι που γνωρίζουν οτιδήποτε για το θέμα. Αυτό περιλαμβάνει νταντάδες, μέλη του προσωπικού και άλλους», αναφέρει πηγή στο In Touch.

«Το FBI, έχει ήδη συνομιλήσει με την Αντζελίνα Τζολί και μερικά από τα παιδιά, εκτός από το πλήρωμα του αεροπλάνου, όπου και ξεκίνησε η διαμάχη Πιτ-Μάντοξ».

Αν το FBI καταλήξει πως υπάρχει πιθανή κακοποίηση των παιδιών, τότε η υπόθεση θα πάει στην Εισαγγελία των ΗΠΑ για να εξετάσει τις αποδείξεις και να αποφασίσει αν θα διωχθεί ο σταρ του Χόλιγουντ.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.