oloklirwsi-erwtiseis-708

Αισθάνεστε ολοκληρωμένοι; Το πρωί όταν ξυπνάτε νιώθετε ένα αίσθημα πληρότητας ή αναρωτιέστε τι υπάρχει εκεί έξω;

Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε αν νιώθετε ολοκληρωμένοι ή όχι, η lifestyle coach Σάρα Τζόουνς έρχεται να σας βοηθήσει. Με πέντε ερωτήσεις που όλοι πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας, μπορείτε να καταλάβετε αν είστε ολοκληρωμένοι.

  • Ποιο είναι το πάθος σας;

Αν ξέρετε τον εαυτό σας, γνωρίζετε ποιο είναι το πάθος και οι σκοποί σας. Αυτά σε συνδυασμό κάνουν καλή δουλειά.

  • Τι είναι για εσάς ευτυχία;

Ο θεμελιώδης λόγος που η ευτυχία είναι τόσο σημαντική είναι γιατί αποτελεί βασικό συστατικό των στόχων και μπορεί να σας βοηθήσει να αγγίξετε τις φιλοδοξίες σας. Επίσης, χάρη σε αυτή μπορεί να αλλάξει η ζωή σας.

Η ευτυχία είναι ένα συναίσθημα που βιώνει κανείς, όταν συνειδητοποιεί πως όλα στη ζωή του είναι όπως θα έπρεπε.

  • Ξέρετε πως είναι να ξυπνάτε με χαμόγελο;

Το χαμόγελο είναι βασικό σε έναν υγιή τρόπο ζωής. Οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα, άρα οι χαρούμενες σκέψεις δημιουργούν χαρούμενα συναισθήματα. Είναι αρκετά απλό, σκεφτείτε κάτι που σας κάνει ευτυχισμένους και αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί.

  • Το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο;

Πώς θεωρείται πως είναι μια ευτυχισμένη ζωή; Η απάντηση είναι εύκολη: μια ζωή με αποδοχή και ευγνωμοσύνη, μια ζωή που κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, βλέποντας το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Κρατώντας μια θετική στάση απέναντι σε καταστάσεις θα δείτε πως θα γεμίσετε αισιοδοξία.

  • Πότε κλάψατε για τελευταία φορά;

Τα δάκρυα είναι ένας τρόπος αποβολής των αρνητικών στοιχείων από το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε τον νου σας από αρνητικές σκέψεις. Παράλληλα, αισθάνεστε πιο ανάλαφρα και βλέπετε γύρω σας πιο φωτεινά. Το κλάμα είναι ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι πλήρης.

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.