ΕΠΙΣΤΟΛΗ

TAXI - ΤΑΞΙΣχετικά με την αναφορά του σωματείου μας, σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 16-10-2016, διευκρινίζουμε τα εξής:

Ουδέποτε τέθηκε από οποιονδήποτε ως θέμα, στο σωματείο μας, η μετεγκατάσταση των αστυνομικών υπηρεσιών στο χώρο της σχολής αστυφυλάκων.

Ουδέποτε το σωματείο μας έλαβε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη χρήση του νέου υπό κατασκευή κτιρίου στη σχολή αστυφυλάκων Γρεβενών.

Το σωματείο μας, δεν συνηθίζει να λαμβάνει αποφάσεις για θέματα, τα οποία δεν άπτονται της επαγγελματικής δραστηριότητας των μελών του.

Εφόσον στα πλαίσια μιας γενικότερης συζήτησης , οποιοσδήποτε ζητούσε τη γνώμη μας, για τη χρήση του υπό κατασκευή κτιρίου, ουδεμία αντίρρηση θα εκφραζόταν από μέρους μας για τη μετεγκατάσταση στο χώρο αυτό, των αστυνομικών υπηρεσιών.

Αντιθέτως, ως επαγγελματικό σωματείο, είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, οποιουδήποτε επαγγελματικού κλάδου, πόσο μάλλον ενός κλάδου, που έχει να κάνει με την προστασία της δημόσιας τάξης στην πόλη μας.

Για το σωματείο

Ο Πρόεδρος
Θεοχάρης Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.