stars-gumnes-708

Λένε πως το γυμνό είναι η νέα τάση. Οταν λέμε γυμνό δεν εννοούμε όλα μα όλα στη φόρα, αλλά μια πιο προσεγμένη εμφάνιση.

Κορμάκια και φορέματα με έξω την πλάτη, ολόσωμες φόρμες ανοικτές στο πλάι, φορέματα με αβυσσαλέα ντεκολτέ προτιμώνται σε βραδινές εμφανίσεις, με τις περισσότερες γυναίκες να ξέρουν πως «μέτρον άριστον» και να διατηρούν μια φινέτσα. (ΟΚ, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις).


Οι διαφάνειες, τα σκισίματα και οι δαντέλες τιμώνται δεόντως και από τις σταρς, οι οποίες δείχνουν να αγαπούν και να υιοθετούν το «less is more». Η αλήθεια είναι πως κάποιες είναι ιδιαίτερα τολμηρές.

Η εικόνα της Κιμ Καρντάσιαν από το σόου του Balmain στο Παρίσι, με το φόρεμα γεμάτο τρύπες, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμούνται το μικροσκοπικά -κυριολεκτικά-φόρεμα της Ρίτα Ορα με τα σχοινιά.

«Από την Μπιγιονσέ στην Κιμ Καρντάσιαν, αυτές οι σταρς γυμνώνονται στο όνομα της μόδας», είναι το σχόλιο του Glamour, που θυμάται τολμηρές εμφανίσεις διάσημων κυριών.


iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.