antz708_1

Αυτή τη φορά είχε σειρά η Αντζελίνα Τζολί να δεχθεί στο σπίτι της το FBI, το οποίο ερευνά τι ακριβώς έγινε ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον γιο του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο στις 14 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Αντζελίνα με τα έξι της παιδιά δέχθηκε δύο πράκτορες, οι οποίοι έμειναν τρεις περίπου ώρες στο σπίτι της, κάνοντας σχετικές ερωτήσεις στην Τζολί.

Σε αυτό που επικεντρώθηκαν οι πράκτορες ήταν στο να ζητήσουν από την διάσημη ηθοποιό να τους πει τι ακριβώς γνωρίζει για εκείνο το βράδυ.

Με την Αντζελίνα Τζολί να έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τις 19 Σεπτεμβρίου, ζητώντας την επιμέλεια και των 6 παιδιών, ο Μπραντ επιμένει πως η επιμέλεια των παιδιών πρέπει να είναι κοινή ,αρνούμενος τις κατηγορίες περί βίαιης συμπεριφοράς.

«Προσπαθούν να βρουν λύση σε θέματα που δεν συμφωνούν. Η κατάσταση μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα τεταμένη», λέει άνθρωπος που μίλησε στο People. Ο Πιτ είχε πριν από λίγες μέρες συνάντηση με τα πέντε παιδιά του και ήταν πολύ συγκινημένος. Σύμφωνα με το Us Weekly o Μάντοξ δεν πήγε να συναντήσει τον πατέρα του. «Ο Μάντοξ είναι πολύ δεμένος με την μητέρα και γι΄ αυτό προτίμησε να μην πάει.

Όσον αφορά την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών, αυτή την έχει η Τζολί, γεγονός που κάνει τον Μπραντ Πιτ να θέλει απεγνωσμένα να βρεθεί μία λύση.

Μάλιστα, ο ίδιος υποβλήθηκε σε τεστ για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει εξάρτηση από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του που μίλησε στο περιοδικό Us είπε ο Πιτ θα συνεργαστεί και θα συμφωνήσει σε όλα αρκεί να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του.

Πάντως η έρευνα συνεχίζεται με την προσοχή να στρέφεται στα 6 παιδιά, τα οποία θα εξετασθούν από κοινωνικούς λειτουργούς ώστε να εκτιμηθεί πως είναι η ψυχολογική τους κατάσταση.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.