zugaria-baros

Κάποια στιγμή στη ζωή, οι περισσότεροι περνούν από το ιδανικό βάρος κι όσο πιο κοντά βρίσκονται σε αυτό όταν περνούν τα χρόνια, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες καλής υγείας.

Θυμάστε τον εαυτό σας πριν χρόνια, κοντά στην ενηλικίωση, πόσο πιο λεπτή και όμορφη ήταν η σιλουέτα σας; Σύμφωνα με παλιότερη μελέτη των ερευνητών τηςΣχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, όσο πιο κοντά παραμένουμε στο βάρος που είχαμε στα 18 μας, τόσο μικρότερο κίνδυνο παρουσιάζουμε για καρδιαγγειακά προβλήματα στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ίδιους ερευνητές, ο κίνδυνος μειώνεται κατά 66%όσον αφορά καρδιακά προβλήματα, υπέρταση, διαβήτη τύπου 2 και πέτρα στη χολή.

Μειώστε το περιεχόμενο του πιάτου σας κατά 30% για να χάσετε βάρος και να κερδίσετε… ζωή

Βάλτε, λοιπόν, στόχο να φτάσετε ξανά κοντά στο βάρος που είχατε μικροί, εφόσον αυτό ήταν υγιές, και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να το καταφέρετε γεμίζοντας λιγότερο το πιάτο σας σε κάθε γεύμα. Αυτή η τακτική, μάλιστα, μπορεί να αυξήσεικατά 30% τη διάρκεια της ζωής μας, σύμφωνα με πειράματα που έγιναν σε ποντίκια.

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τη σωστή μερίδα σε κάθε φαγητό, κάντε κλικ εδώ.

 

clickatlife


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.