imagehandler_114

Το μεγάλο «ερωτικό» εξαήμερο για 75 ζευγάρια έφτασε και θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στην Κρήτη.

Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων, για δεύτερη συνεχή χρονιά υπόσχεται έξι «καυτές» νύχτες, από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016, σε 5άστερο ξενοδοχείο all inclusive στην Κρήτη, για swingers από την Ολλανδία και όχι μόνο.

Οι junior σουίτες του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει τους swingers, όπως λέγονται διεθνώς, διατίθενται έναντι του ποσού των 4.298 ευρώ, ενώ όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες, υπάρχουν ακόμη λίγα ελεύθερα δωμάτια έναντι του ποσού των 2.598 ευρώ.

Κι αν νομίζετε πως θα πρόκειται για απλές βραδιές ανταλλαγής συντρόφων κάνετε λάθος, καθώς κάθε μέρα θα οργανώνονται θεματικές βραδιές με προγραμματισμένο ντύσιμο. Μαύρα εσώρουχα, σέξι λευκό φόρεμα, θεοί και θεές, κέρατα, φωτοστέφανα και φτερά σε λευκό, μαύρο και κόκκινο είναι κάποιες από τις ιδέες που θα καλούνται να ακολουθούν πιστά οι swingers, κάνοντας τα πιπεράτα βράδια τους ακόμα πιο…«καυτά».

Στη λίστα των πελατών του πρακτορείου υπάρχουν ζευγάρια από Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α.

Φυσικά δεν λείπουν και οι συμμετοχές από Ελλάδα. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας.


Στη σελίδα του πρακτορείου αναφέρεται για το εξαήμερο που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα:

«Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς.

Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί».

Το πρακτορείο εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά την χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.

Πάρτε μια μικρή ιδέα από πάρτι swingers στο εξωτερικό:

Δείτε το παρακάτω βίντεο :



protothema

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.