Όλα όσα πρέπει να ξέρετε – Πότε πρέπει να καταθέσετε αιτήσεις και δικαιολογητικά

ergasiaΜέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να γίνουν 2.642 προσλήψεις για μόνιμο και εποχικό προσωπικό.
Από τις προκηρύξεις που ξεχωρίζουν είναι αυτές για 1.538 μόνιμους στα νοσοκομεία (691 μόνιμων θέσεων που θα καλυφθούν από τις λίστες επιτυχόντων των προκηρύξεων 4Κ/2015 και 5Κ/2015 και 847 με νέο διαγωνισμό).

Επίσης χτες το ΑΣΕΠ δημοσίευσε την κατανομή των θέσεων για τη νέα μεγάλη προκήρυξη των 571 θέσεων σε έξι υπουργεία. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δύνανται να υποβάλουν οι υποψηφίοι που έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης των κλάδων της κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3320/2005.

Παράλληλα από 25/10 μπορούν οι υποψήφιοι να καταθέτουν τις αιτήσεις για τους για τις 35 μόνιμες θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ.
Πρόκειται για προσωπικό τεχνικών ειδικοτήτων. Τέλος με εποχικό προσωπικό ενισχύονται αυτή την εβδομάδα δήμοι, εφορείες αρχαιοτήτων, η ΔΕΗ και η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

pronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.