Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήλωση υποψηφιότητας Αθανασίου Ζέρβα για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

11 Οκτωβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

zerbasΑγαπητοί Συνάδελφοι Μηχανικοί, σε μια εποχή κρίσης αξίας και αξιών, σε μια εποχή που ο ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός κυρίως αγωνίζεται να επιβιώσει μέσα στη λαίλαπα των ασφαλιστικών εισφορών και της φορολογίας, τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, δεν είναι ούτε γαλάζια ούτε πράσινα, κόκκινα ή πορτοκαλί, είναι προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Με παρακαταθήκη την απρόβλεπτα μεγάλη στήριξή σας στις εκλογές των Μηχανικών το 2013, κατέρχομαι και πάλι υποψήφιος στις 20 Νοεμβρίου 2016 με το Συνδυασμό ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας με τον οποίο ήρθα 2ος σε ψήφους στο Νομό Γρεβενών, λίγο πίσω από το συνάδελφο και Πρόεδρο Νομαρχιακής Επιτροπής που είμαστε στο ίδιο ψηφοδέλτιο και υπηρέτησα μια τριετία από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ) Γρεβενών.

Ζητώ ταπεινά και πάλι τη στήριξή σας και την ψήφο σας για την επόμενη τριετία, δεσμευόμενος ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις και τις γνωριμίες μου για την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων και για την κατάθεση προτάσεων για ένα καλύτερο μέλλον της Κοινότητας των Μηχανικών.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αθανάσιος Αν.Ζέρβας
Διπλωματούχος Τηλεπικοινωνιακός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θεσσαλονίκης
M.Sc. Εφαρμοσμένη Πληροφορική – Συστήματα Η/Υ Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ) Γρεβενών


This entry was posted on Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, 2016 at 16:09 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply