trump-28-9-708

Το αναπάντητο ερώτημα του ύψους της καθαρής περιουσίας του Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να απαντήσει το Forbes.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η περιουσία του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές εκτιμάται στα 3,7 δισ. δολάρια, δηλαδή 800 εκατ. δολάρια λιγότερα σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά. Οι απώλειες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποδίδονται στις πτωτικές τάσεις των τιμών στα ακίνητα της Νέας Υόρκης.

Το περιοδικό διερεύνησε 28 περιουσιακά στοιχεία ή κατηγορίες στοιχείων ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο επιχειρηματίας και βρήκε ότι η αξία 18 εξ αυτών κατέγραψε πτώση, περιλαμβανομένων του ουρανοξύστη Τραμπ στο Μανχάταν και του νυχτερινού κέντρου ιδιοκτησίας του στο Παλμ Μπιτς, στην Φλόριντα.

Η αξία του ακινήτου στο νούμερο 40 της Γουόλ Στριτ στην καρδιά της Νέας Υόρκης επίσης μειώθηκε, σύμφωνα με το Forbes, το οποίο επισημαίνει ότι παρακολουθεί την πορεία της περιουσίας του μεγιστάνα εδώ και 34 χρόνια. Την ίδια ώρα, ένα ακίνητο παρέμεινε στα ίδια επίπεδα ενώ η αξία άλλων 7 – ανάμεσά τους του δεύτερου υψηλότερου κτιρίου στο Σαν Φρανσίσκο – αυξήθηκε.

Τέλος, το Forbes αμφισβητεί τον ισχυρισμό του Τραμπ στο debate, ότι είχε δηλώσει εισοδήματα 694 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2015 στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή. Το περιοδικό σημειώνει ότι ο δισεκατομμυριούχος ανέμιξε τα εισοδήματα και τα κέρδη στο έγγραφο.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.