gamos-708_10

Με ένα νυφικό Zuhair Murad, που κόστισε 278.000 ευρώ, παντρεύτηκε η κόρη του Τσετσένου ολιγάρχη του πετρελαίου Musa Bazhaev.

Η φοιτήτρια Elina Bazhaeva, μόλις 21 ετών, παντρεύτηκε τον 25χρονο επιχειρηματία Bek Ali Khan Mamakaev στο Μονακό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Φλεβάρη και ο Mamakaev έκανε πρόταση γάμου στην Bazhaeva δύο μήνες μετά.

Ο γαμπρός έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και μιλάει 6 γλώσσες, ενώ είναι ο κληρονόμος του Alikhan Mamakaev, του επικεφαλής της Dorchester Finance Group και της Alima Cosmetics. Όσον αφορά στην Bazhaeva, και αυτή προέρχεται από μία πολύ εύπορη οικογένεια, καθώς ο πατέρας της, ο 49χρονος Musa Bazhaev, είναι ο πρόεδρος της OJSC Alliance Group.

Ο γάμος έγινε στο πριβέ εστιατόριο του Μονακό «Le Louis XV» και καλεσμένοι ήταν μόνο 100 άνθρωποι. Οι γονείς της νύφης, ακολουθώντας την παράδοση, δεν παρέστησαν στον γάμο. Η παράδοση θέλει τον γάμο να τον πληρώνει η οικογένεια του γαμπρού και να παρευρίσκονται μόνο συγγενείς του, καθώς για την οικογένεια της νύφης πρόκειται για ημέρα λύπης. Πάντως, μερικές από τις παραδόσεις έσπασαν, καθώς ο γαμπρός ήταν παρών στην αίθουσα τελετής, ενώ στο τραπέζι η νύφη, αντί να στέκεται όρθια δίπλα του, καθόταν.

Πριν από 6 μήνες είχε πανρευτεί και η μεγαλύτερη αδερφή της Bazhaeva, σε μία παραδοσιακή τελετή με 600 καλεσμένους.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.