Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής: Κόρη Τσετσένου ολιγάρχη παντρεύεται με νυφικό 278.000 ευρώ

30 Σεπτεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

gamos-708_10

Με ένα νυφικό Zuhair Murad, που κόστισε 278.000 ευρώ, παντρεύτηκε η κόρη του Τσετσένου ολιγάρχη του πετρελαίου Musa Bazhaev.

Η φοιτήτρια Elina Bazhaeva, μόλις 21 ετών, παντρεύτηκε τον 25χρονο επιχειρηματία Bek Ali Khan Mamakaev στο Μονακό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Φλεβάρη και ο Mamakaev έκανε πρόταση γάμου στην Bazhaeva δύο μήνες μετά.

Ο γαμπρός έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και μιλάει 6 γλώσσες, ενώ είναι ο κληρονόμος του Alikhan Mamakaev, του επικεφαλής της Dorchester Finance Group και της Alima Cosmetics. Όσον αφορά στην Bazhaeva, και αυτή προέρχεται από μία πολύ εύπορη οικογένεια, καθώς ο πατέρας της, ο 49χρονος Musa Bazhaev, είναι ο πρόεδρος της OJSC Alliance Group.

Ο γάμος έγινε στο πριβέ εστιατόριο του Μονακό «Le Louis XV» και καλεσμένοι ήταν μόνο 100 άνθρωποι. Οι γονείς της νύφης, ακολουθώντας την παράδοση, δεν παρέστησαν στον γάμο. Η παράδοση θέλει τον γάμο να τον πληρώνει η οικογένεια του γαμπρού και να παρευρίσκονται μόνο συγγενείς του, καθώς για την οικογένεια της νύφης πρόκειται για ημέρα λύπης. Πάντως, μερικές από τις παραδόσεις έσπασαν, καθώς ο γαμπρός ήταν παρών στην αίθουσα τελετής, ενώ στο τραπέζι η νύφη, αντί να στέκεται όρθια δίπλα του, καθόταν.

Πριν από 6 μήνες είχε πανρευτεί και η μεγαλύτερη αδερφή της Bazhaeva, σε μία παραδοσιακή τελετή με 600 καλεσμένους.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2016 at 12:03 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply