veliossimioma708

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ιδιόχειρη αποχαιρετιστήρια επιστολή του έκανε ο Αλέξανδρος Βέλιος, μία ώρα πριν φύγει από τη ζωή.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «La biri biri», ο στενός φίλος του Αλέξανδρου Βέλιου, Κρικόρ Τσακιτζιάν, επίσης δημοσιογράφος, είπε για το τελευταίο μήνυμά του, που ήταν μία ώρα πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε ξεχάσει να ευχαριστήσει τη σύζυγό του και έστειλε sms στον Τσακιτζιάν. «Το sms εστάλη στις 5/9, στις 13:47, μία ώρα πριν πεθάνει», είπε αρχικά ο Τσακιτζιάν. Και συνέχισε: «Ηθελε να κάνω μια διόρθωση στην ιδιόχειρη επιστολή που μου είχε δώσει. Έγραφε λοιπόν: “Κρικόρ, στο σημείο ‘γιατί νιώθω προνομιούχος’ θα προσθέσεις στη δεύτερη σειρά: ‘νιώθω προνομιούχος γιατί έφυγα δίνοντας και εισπράττοντας πολλή αγάπη και ζεστασιά από τη γυναίκα μου, Νάντια, η οποία με στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Ομολογώ ότι αν δεν είχα κοντά μου την ευγενική της παρουσία, με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσα να δώσω αυτή τη μάχη’. Τα υπόλοιπα ως έχουν. Σε φιλώ. Αλέξανδρος Βέλιος”».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή έγινε εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή, αφού πρώτα είχαν ενημερωθεί η οικογένεια και οι οικείοι του. Σκοπός της εκταφής ήταν να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε τον θάνατό του.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.