pitt-21-9-708

Από τη στιγμή που έσκασε η «βόμβα» του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, άρχισαν και οι υποθέσεις για τον λόγο που γράφτηκε ο επίλογος στη σχέση τους μετά από 12 χρόνια, δύο από τα οποία ήταν παντρεμένοι.

Η Τζολί, που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, πήρε αυτή την απόφαση πριν από μία εβδομάδα, ανέφερε πηγή του Us Weekly. Αλλωστε και στην αίτηση ως ημερομηνία χωρισμού αναφέρεται η 15η Σεπτεμβρίου.

Τι συνέβη όμως; «Η τελική απόφαση για το διαζύγιο ελήφθη μόλις πριν από μία εβδομάδα», ανέφερε η πηγή. «Συνέβη ένα περιστατικό που έκανε την Αντζελίνα να αναλάβει δράση και να καταθέσει την αίτηση», πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες αυτού του περιστατικού, η πηγή ανέφερε ότι «επηρέασε ολόκληρη την οικογένεια», ενώ προσθέτει ότι παρά τις γρήγορες κινήσεις της ηθοποιού, η απόφαση της 41χρονης δεν ήταν εύκολη.

«Ακόμη λέει ότι ο Μπραντ είναι ο έρωτας της ζωής της και ότι πήρε την απόφαση με βαριά καρδιά. Η προτεραιότητά της τώρα είναι τα παιδιά», ανέφερε το ίδιο άτομο.

«Δεν είναι η Κοτιγιάρ ο λόγος»

Αν και πολλοί υπέθεσαν ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ, η πανέμορφη νέα συμπρωταγωνίστρια του Πιτ στο  «Allied» έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο, η ίδια πηγή δηλώνει κατηγορηματικά ότι η Γαλλίδα ηθοποιός δεν ήταν ο λόγος που χωρίζουν οι «Brangelina».

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου, το Page Six ανέφερε ότι η Τζολί προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει τον σύζυγό της στα γυρίσματα του «Allied» στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τζολί «έπιασε» τον Πιτ να την απατά με την Κοτιγιάρ και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ομως, η πηγή του Us Weekly διαψεύδει ότι η Τζολί προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ.

Οι καβγάδες για τα παιδιά και την πολιτική

Η Τζολί επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, ζητώντας την κηδεμονία και των έξι παιδιών τους, αλλά όχι διατροφή. Εκπρόσωπός της ανέφερε ότι η κίνηση της Τζολί γίνεται για την «υγεία της οικογένειας».

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονους καβγάδες του ζευγαριού, με αντικείμενο την ανατροφή των παιδιών τους. Κάτι που επιβεβαιώνει και η πηγή του Us Weekly.

«Προσπάθησε να το αντιμετωπίσει. Αλλά δεν μπορούσε να αφήσει τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς του έτσι. Τσακώνοντας για το πρόγραμμα των παιδιών, ενώ είχαν έντονους καβγάδες και για την πολιτική», ανέφερε το ίδιο άτομο.

Οι δηλώσεις των δύο σταρ

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, οι δύο σταρ έχουν κάνει τρεις δηλώσεις, δύο η Τζολί και μία ο Πιτ.

«Η Αντζελίνα Τζολί Πιτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Αυτή η απόφαση ελήφθη για την υγεία της οικογένειας. Δεν θα σχολιάσει αυτή τη στιγμή και ζητά να δοθεί στην οικογένεια η ιδιωτικότητά της αυτή τη δύσκολη στιγμή», ήταν η πρώτη δήλωση της ηθοποιού μέσω του εκπροσώπου της.

Στην πρώτη του αντίδραση ο Πιτ ανέφερε «Με λυπεί πολύ, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που αξίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η Τζολί έκανε δεύτερη δήλωση, μέσω του μάνατζερ της, που ανέφερε «Η Αντζελίνα θα κάνει πάντα το καλύτερο για τη φροντίδα της οικογένειάς της. Εκτιμά την κατανόηση όλων για την ανάγκη για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.