pit-zoli
Τίτλοι τέλους γράφτηκαν για το μυθικό ζευγάρι του κόσμου την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπράντ Πιτ με τα αφού η διάσημη  ηθοποιός έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου διαφωνώντας με τον άνδρα της στην ανατροφή των παιδιών.

Ο έρωτας τους γεννήθηκε το 2005 στα παρασκήνια της ταινίας «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ» όπου συμπρωταγωνιστούσαν, με τον Μπράντ Πιτ να είναι ακόμα παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Τζένιφερ Άνιστον.

Από ότι φάνηκε η σχέση τους δεν ήταν επιπόλαιη μια και ο έρωτας τους  κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια. Η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη, Αντζελίνα Τζολί και πιο σέξι άνδρας του κόσμου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2014 στην Νότια Γαλλία παρουσία των έξι παιδιών τους και μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την Τζολί. Το 1996 παντρεύτηκε τον Βρετανό ηθοποιό, Τζόνι Λι Μίλλερ με τον οποίο χώρισε στις 3 Φεβρουαρίου 1999. Μετά τον χωρισμό της, η Τζολί έκανε μια σύντομη σχέση με το μοντέλο και ηθοποιό, Τζένη Σιμίζου και δήλωσε ότι θα μπορούσε να την είχε παντρευτεί αν δεν παντρευόταν τον Τζόνι. Το 2003, η Τζολί ρωτήθηκε αν είναι bisexual και εκείνη απάντησε «φυσικά».

Στις 5 Μαΐου 2000, ακολούθησε γάμος με τον ηθοποιό, Μπίλι Μπομπ Θόρντον στο Λας Βέγκας με τον οποίο υιοθέτησαν τον Μάντοξ, χώρισαν τρία χρόνια αργότερα.

Η γνωριμία του Μπραντ Πιτ με την Τζολί σήμαινε και το τέλος του γάμου του με την Τζένιφερ Ανιστον. Ενώ λοιπόν κυκλοφορούσαν φήμες που έλεγαν ότι ο Πιτ απάτησε την Άνιστον με την Τζολί εκείνος τα είχε διαψεύσει όλα αλλά λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι ερωτεύτηκε την Τζολί στο πλατό. Τον Ιανουάριο του 2005 οι Μπραντ και Τζένιφερ δήλωσαν ότι σκοπεύουν να χωρίσουν. Ένα χρόνο αργότερα, αφού βγήκε το διαζύγιο Άνιστον-Πιτ, η Τζολί επιβεβαίωσε τη σχέση της μαζί του δηλώνοντας ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Το ζεύγος έχει αποκτήσει εκτός από πλούτη, δόξα, λάμψη και ότι άλλο ποθεί ο ανθρώπινος νους τρία παιδιά την Σιλό Νουβέλ Τζολί και τα δίδυμα Νοξ Λεόν και Βιβιέν Μαρσελίν και έχουν υιοθετήσει άλλα τρία.

Εκτός από τον Μάντοξ υιοθέτησαν μαζί την Ζαχάρα και τον Παξ Τιέν ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2003 ως Παμ Κουανγκ Σανγκ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.