«Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον»
%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83-3Με το Χρυσό Βραβείο βραβεύθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών στα Healthcare Business Awards 2016 στην κατηγορία

5.4 «Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον» σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βύρων Μπακαΐμης (εικόνα), Προϊστάμενος της Τεχνικής Υποδιεύθυνσης, με πρωτοβουλία του οποίου οργανώθηκε και κατατέθηκε η σχετική πρόταση/υποψηφιότητα.

%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83-4

Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Γεώργιος Βουγιούκας, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Διαγνωστικών Ιατρικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ)

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπακαΐμης τόνισε ότι το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση ατομικών και συλλογικών προσπαθειών με σκοπό να λειτουργεί το Νοσοκομείο με καινοτόμο, μοντέρνο και φιλικό προς το
περιβάλλον τρόπο.
%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83-2
Τα Healthcare Business Awards ανέδειξαν και επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμώντου κλάδου της Υγείας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύτηκαν Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Νοσοκομεία- Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, Συλλόγους Ασθενών, Ιατρικούς Συλλόγους-Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια-Ερευνητικά Κέντρα- Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΜΚΟ, εταιρείες e-Health, Start-ups στην Υγεία, καθώς και Εθνικές Πρωτοβουλίες για την Υγεία.
Κάντε κλικ:

%cf%84%ce%b7%ce%b5%cf%83-1

Την τελετή παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν η Υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΠΦΥ, Σταμάτης Βαρδαρός.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, τους νικητές, καθώς και φωτογραφίες της Τελετής Απονομής των βραβείων μπορείτε να βρείτε στο healthcareawards.gr.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.