montagner1

Το τηλεοπτικό κοινό στη Βραζιλία θρηνεί τον χαμό ενός

εκ των διασημότερων ηθοποιών, ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα της σαπουνόπερας στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ο 54χρονος Domingos Montagner πνίγηκε στον ποταμό Σάο Φρανσίσκο στο βόρειο-ανατολικό κρατίδιο της Σεργκίπ, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα σκηνών της δημοφιλούς σαπουνόπερας “Velho Chico”.

Τη στιγμή του δυστυχήματος, βρισκόταν με τη συμπρωταγωνίστριά του Camila Pitanga, που ισχυρίστηκε πως παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού. Παρά τις φωνές της, η ηθοποιός δεν κατάφερε να καλέσει βοήθεια καθώς πολλοί  ντόπιοι θεώρησαν ότι επρόκειτο για σκηνή της σειρά και πως το περιστατικό ήταν μέρος των γυρισμάτων.

Ώρες μετά το συμβάν ομάδες διάσωσης εντόπισαν το άψυχο σώματα του δημοφιλούς ηθοποιού στο νερό, 300 μέτρα από το σημείο που είχε πνιγεί.

Νόμιζαν ότι είχαν επιλέξει ένα ασφαλές σημείο για να κολυμπήσουν, αλλά αυτό είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές στην πόλη της Κανίντε και συνήθως αποφεύγεται από τους ντόπιους”, δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Ο Domingos Montagner είχε γεννηθεί στο Σάο Πάολο και πριν ξεκινήσει καριέρα του ως ηθοποιός εργαζόταν σε τσίρκο. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Luciana Lima, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.

BBC


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.