ital

Την ανατροπή έκαναν στα Μις Ιταλία, όπου το δεύτερο τίτλο κατέκτησε μια 22χρονη με

καμπύλες, ένα κορίτσι, δηλαδή, πέραν των αποστεωμένων προτύπων που συνήθως προβάλλονται σε τέτοιους διαγωνισμούς.

Η Πάολα Τορέντε, φοιτήτρια Πολυτεχνείου, επιλέχθηκε από το κοινό και την επιτροπή, ως δεύτερη Μις Ιταλία.

Και μπορεί το κοινό στην πλειοψηφία του να την πλημμύρισαν με μηνύματα υποστήριξης, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι εξαιρέσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι η το μοντέλο από την Κροατία Νίνα Μόρικ, επιτέθηκε στην Τορέντε μέσω Instagram λέγοντας ότι επελέγη για λόγους «πολιτικής ορθότητας». «Εχουν δημιουργηθεί οργανώσεις για την υπεράσπιση των ατόμων με πολλά κιλά», έγραψε και πρόσθεσε: «Φθάσαμε στο σημείο να διαλέξουμε για Μις Ιταλία μια κοπέλα που είναι πολύ χοντρή, στο όνομα της ευαισθησίας και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Γιατί δεν ξεκινάτε μια οργάνωση για τους ανθρώπους που έχουν άσχημα πόδια;».


Πέρα από την Μόρικ κατά της Τορέντε μίλησε και η μητέρα της κοπέλας που κατέλαβε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό: «Μια κοπέλα με τόσα κιλά θα έπρεπε να λάβει μέρος σε διαγωνισμό για το διαγωνισμό Plus Size Miss Ιταλία και όχι στον κανονικό διαγωνισμό».
Η διοργανώτρια των καλλιστείων, Πατρίτσια Μιριλιάνι ζήτησε ψυχραιμία λέγοντας: «Σταματήστε τα στερεότυπα. Αυτό που θέλουμε είναι γυναίκες μοντέλα όσο πιο κοντά στις πραγματικές γυναίκες».

Η ίδια η Τορέντε αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε και αρκέστηκε μόνο να πει «παρά το ότι πήρα τη δεύτερη θέση, νιώθω νικήτρια».


iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.