%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7%cf%83Γράφει ιστορία σήμερα Κυριακή η ΑΕ Ποντίων, η οποία θα δώσει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής. Η κλήρωση, μάλιστα, τα έφερε έτσι ώστε στο παρθενικό της ματς η ομάδα των Γρεβενών να αντιμετωπίζει μια ομάδα της εμβέλειας και της δυναμικής του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

«Τρέφουμε σεβασμό προς τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όμως, εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε στο metrosport.gr ο προπονητής της ΑΕΠ Βατολάκκου, Μιχάλης Αλεξιάδης. «Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαρα διαφορετικοί, αφού εμείς θέλουμε να σωθούμε, ενώ ο Απόλλων στοχεύει στην άνοδο. Από εκεί και πέρα, όμως, θα παλέψουμε το παιχνίδι προκειμένου να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό», κατέληξε ο τεχνικός των Γρεβενιωτών.

Από το κυριακάτικο ματς (17:00), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γρεβενών θα λείψει ο Τζερεμές, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού υπάρχει μια εκκρεμότητα με το δελτίο του. Μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επισήμως παίκτης της ΑΕΠ ο Αλέξανδρος Σπηλιώτης.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες:

1η αγωνιστική – 11/9
ΑΕ Ποντίων – Απόλλων Καλαμαριάς 17:00
ΑΟ Καρδίας-Ορφέας Ξάνθης 17:00
Μακεδονικός Φούφας-ΑΠΕ Λαγκαδά 17:00
Καβάλα-Δόξα Προσκυνητών 17:00
Νάουσα-Εορδαϊκός 17:00
Απόλλων Παραλιμνίου-Νέστος Χρυσούπολης 17:00

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.