mparak708

Λίγο πριν εγκαταλείψουν για πάντα τον Λευκό Οίκο και την Προεδρία των ΗΠΑ, το ζεύγος Ομπάμα φωτογραφίζεται για το περιοδικό Essence και μιλάει για τα παιδιά τους, την σχέση τους, τη ζωή τους τα τελευταία 8 χρόνια και το μετά.

Με τον Ομπάμα να αγκαλιάζει τρυφερά την Μισέλ και την ίδια να τον κοιτάει όλο αγάπη σε μία λήψη, σίγουρα οι δυο τους είναι ένα ζευγάρι προς μίμηση.

Ο Μπάρακ Ομπάμα, μάλιστα, αποκάλυψε τι θα του λείψει περισσότερο από τον Λευκό Οίκο:
«Ίσως ήταν αυτές οι καλοκαιρινές νύχτες, όπου κάναμε βόλτα με τα κορίτσια και τα σκυλιά στο κήπο του Λευκού Οίκου. Οι συζητήσεις μας με τις κόρες μας, αλλά και το να πείσουμε τα σκυλιά μας να προχωρήσουν, γιατί είχε πολύ ζέστη μερικές φορές».

Με την σειρά της η Μισέλ Ομπάμα ανέφερε τι «κληρονόμησε» από την εμπειρία της ως πρώτη κυρία: Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να βλέπει κανείς πως μερικές φορές η ζωή στον Λευκό Οίκο είναι όπως η ζωή στο σπίτι τους. Έχει σημασία… Ως μητέρα δεν θα υποτιμούσα το γεγονός να έχεις το όραμα ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Όχι επειδή σου το είπαν, αλλά επειδή μπορείς.

Με το ζευγάρι να κάνει μία φωτογράφιση, όπου δείχνουν πόσο πολύ αγαπημένοι είναι, απαρατήρητες δεν πέρασαν και οι καμπύλες της Μισέλ.

Οι χρήστες του twitter έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο με τα σχόλια τους αντικρίζοντας την παρακάτω εικόνα από το εσωτερικό του περιοδικού.

Βέβαια, για ακόμη μία φορά υπήρξαν αντικρουόμενες απόψεις με αρκετούς να χειροκροτούν την Μισέλ, επειδή θέλησε να προωθήσει τον μαύρο γυναικείο σωματότυπο, ενώ για όλους οι καμπύλες της θύμισαν αυτές της Kim Kardashian.

 

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.