iphone-7Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η επίσημη παρουσίαση του iPhone 7 από την Apple στο Σαν Φρανσίσκο, η Amazon «πρόδωσε» τις βασικές καινοτομίες που φέρει η νέα συσκευή.

Συγκεκριμένα, από ό,τι φαίνεται στη σχετική ιστοσελίδα, το νέο smartphone δεν θα διαθέτει υποδοχή για ενσύρματα, συμβατικά ακουστικά. Επίσης, στην έκδοση iPhone 7 Plus θα υπάρχει φωτογραφική μηχανή με δίδυμους φακούς, ενώ στην απλή εκδοχή του, το iPhone θα είναι εφοδιασμένο με μια μεγαλύτερη κάμερα.

Αλλά και η ίδια η Apple, κάνοντας δοκιμές με το twitter της αποκάλυψε κατά λάθος ότι το νέο iPhone θα είναι αδιάβροχο. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η ανάρτηση, διαγράφηκε εν ριπή οφθαλμού -όχι όμως πριν από τους φανατικούς οπαδούς της τεχνολογίας που πρόλαβαν να κρατήσουν το επίμαχο tweet σε αποτύπωμα της οθόνης (screenshot).

Με βάση τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν στη συνέχεια κατά την επίσημη παρουσίαση του «καλύτερου iPhone που δημιούργησε ποτέ η Apple» στα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του iPhone 7 περιλαμβάνεται αναβαθμισμένη κάμερα με αισθητήρα 12MP 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Το νέο iPhone με μια ματιά

apple.png

Apple_tweet.png

Apple Watch 2: Παρόμοια εμφάνιση, εξελιγμένες δυνατότητες

Μπορεί το Apple Watch 2 να μοιάζει αρκετά στην εμφάνιση με το αρχικό μοντέλο, όμως διαθέτει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που περιλαμβάνουν:

– Διπύρηνο επεξεργαστή που είναι 50% ταχύτερος και έχει δύο φορές καλύτερη απόδοση γραφικών

– Οθόνη δεύτερης γενιάς με απίστευτα φωτεινά χρώματα

– Ενσωματωμένο GPS για βελτιωμένη παρακολούθηση σε εφαρμογές άθλησης

– Νέα συνεργασία με τη Nike για το Apple Watch Nike + ειδικά για τους δρομείς

Το νέο Apple Watch Series 2 θα είναι διαθέσιμο σε ατσάλι, αλουμίνιο και κεραμικό και η τιμή του θα ξεκινάει από 369$

applewatch-4.png

applewatch-2.jpg

applewatch-3.jpg

protothema

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.