Φωνή – Λόγος 5-9-16

Δεκάδες παιδικές φωνές, «πλημμύρισαν» τον πεζόδρομο στην Π.Μελά στα Γρεβενά, το απόγευμα της Δευτέρας (5-9). Παιδιά, από 2 έως 13 ετών, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κέντρου Λογοθεραπείας «ΦΩΝΗ-ΛΟΓΟΣ» για ένα Πάρτυ Δημιουργικής Απασχόλησης.

Ζωγραφική, κατασκευές, τραμπολίνο αλλά και χορός zumba (σε συνεργασία με το HOME PLACE), κυριάρχησαν στην πρωτότυπη εκδήλωση που σκοπό είχε να δώσει χαρά και κέφι στα παιδιά.

Η νηπιαγωγός Χρύσα Μποζίνη, έδωσε με το θεατρικό παιχνίδι, μία ακόμη εύθυμη πινελιά στο Πάρτυ των παιδιών.

Η Λογοθεραπεύτρια Αγνή Σιόβα, μιλά στην camera του Grevena tv στο Star-fm.gr:

Εικόνες:

Περισσότερες εδώ


fvnh logos 21

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Με ιδιαίτερη χαρά διοργανώσαμε για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου το Πάρτυ Δημιουργικής απασχόλησης.
Παιδιά ηλικιών από 3-12 ετών είχαν τη χαρά να παίξουν, να ζωγραφίσουν , χορέψουν, να κάνουν κατασκευές και να συμμετάσχουν στο θεατρικό παιχνίδι και στις ομαδικές δραστηριότητες .
Τίποτε όμως δε θα γινόταν αν δεν υπήρχε η συμμετοχή και η συμπαράσταση των παρακάτω επαγγελματιών οι οποίοι από τη δική τους σκοπιά ο καθένας συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.
Γυμναστήριο Home Place, για το ομαδικό παιχνίδι και το πάντρεμα της άσκησης με την άθληση
Παγωτό Κοντογιάννη , που μας γλύκανε με τις εκπληκτικές του γεύσεις και το
Καφέ ΝΕΧΤ που μας δρόσισε με τους χυμούς του
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να συνεργαστούμε σύντομα για παρόμοιες διοργανώσεις.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε τη Νηπιαγωγό κ. Χρύσα Μποζίνη, η οποία αποτέλεσε την ψυχή της διοργάνωσης και με τις επιστημονικές της γνώσεις και τη δημιουργικότητα της παρέσυρε τα παιδιά στον κόσμο των παραμυθιών και των χρωμάτων. Πραγματικά η βοήθεια της είναι πολύτιμη!!!
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις καθώς και τις μαμάδες που βοήθησαν στις δραστηριότητες εθελοντικά.
Δεσμευόμαστε ότι αυτή η εκδήλωση ήτανε μονάχα η αρχή, θα συνεχίσουμε ως Κέντρο Λογοθεραπείας να παρέχουμε υπηρεσίες και να διοργανώνουμε δράσεις ποικίλλων θεμάτων για όλα τα παιδιά.
Ευχαριστούμε πολύ

Για το ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΦΩΝΗ-ΛΟΓΟΣ
Αγνή Σιόβα – Μαρία Γάκη

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.