14xroni
Αντιμέτωποι με μία φρικτή ιστορία ήρθαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας,

ύστερα από πληροφορία που περιήλθε στην κατοχή τους, σύμφωνα με την οποία, ένας 55χρονος είχε φυλακισμένη στο διαμέρισμα ιδιοκτησίας του, ένα 14χρονο κοριτσάκι, το οποίο το εξέδιδε και το βίαζε μαζί με άλλους, συνεχώς τις τελευταίες 15 ημέρες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο προχθες το βράδυ και εντόπισαν το άτυχο κοριτσάκι σε αθλία κατάσταση και προχώρησαν αρχικά στη σύλληψη του 55χρονου μαστροπού.

Η ιστορία του 14χρονου κοριτσιού είναι άκρως θλιβερή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είχαν πάρει την κηδεμονία του παιδιού από την μητέρα του που ζούσε στην Θεσσαλονίκη και είχε απασχολήσει για υποθέσεις κλοπών και την είχαν στείλει σε ένα ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στα Γιαννιτσά.

Τον Φεβρουάριο, το κοριτσάκι το έσκασε από το ίδρυμα και μόνη της πήγε στην Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος καταγωγής της μητέρας της, ενδεχομένως για να αναζητήσει τυχόν συγγενείς ή άλλη φιλόξενη στέγη…

Τον Αύγουστο πλέον ο 55χρονος γνώρισε το 14χρονο κοριτσάκι που αρχικά κατάφερε να το πείσει πως θα έχει μία φιλόξενη στέγη και εκείνη πείστηκε και τον ακολούθησε… Εκεί ξεκίνησε η κόλαση της, αφού από τις 15 Αυγούστου ο 55χρονος σατανικός άντρας συνεχώς βίαζε σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί και την εξέδιδε έναντι αμοιβής και σε άλλα τέσσερα άτομα, τρεις επίσης Έλληνες και έναν Αλβανό, που επίσης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας, ένας 56χρονος, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου. Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τους τέσσερις ακόμα άντρες που προαναφέρθηκαν για βιασμό σε βάρος της 14χρονης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

news247

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.