Το mail του Κοντομηνά στους εργαζομένους του σταθμού – «Η πορεία του ALPHA δεν τελειώνει εδώ»
kanalia 34
Το Mega και οι εργαζόμενοι του παρακολουθούσαν το βράδυ της Πέμπτης την ανακοίνωση της δημοπράτησης των αδειών με το «Μεγάλο Κανάλι» εκτός παιχνιδιού.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Mega, Πάνος Τουμάσης μιλώντας στο «Ε» τόνισε για το μέλλον στο τηλεοπτικό τοπίο και τις αντιδράσεις «Φαίνεται ότι η επόμενη μέρα δεν είναι θετική. Φαίνεται ότι η επόμενη μέρα έχει να κάνει με το κλείσιμο όχι μόνο του MEGA, αλλά και άλλων καναλιών που αυτή τη στιγμή είναι σε λειτουργία. Θα πρέπει τώρα να έρθουμε σε μια επικοινωνία, οι εργαζόμενοι των καναλιών που σύμφωνα με τη διαδικασία προβλέπεται να κατεβάσουν διακόπτες και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θεωρώ πάντως ανεπίτρεπτο το να μείνουν ξαφνικά στο δρόμο τόσοι εργαζόμενοι σε συνδυασμό με τα μέλη των οικογενειών τους, μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο αριθμό».

Εκπρόσωπος εργαζομένων Star: Δεν μιλάμε για 246 εκατ.ευρώ, μιλάμε για 2.000 ανθρώπινες ψυχές

Ενα από τα κανάλια που δεν έλαβαν τηλεοπτική άδεια και μέσα σε τρεις μήνες πρέπει να κλείσουν, είναι και το Star.

Η αγωνία χιλιάδων εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού από χθες έχει φουντώσει για το μέλλον της δουλειάς τους και των οικογενειών τους.

Μιλώντας στην κάμερα του «E», ο Γιώργος Βότσκαρης, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Star τονίζει «Δεν μιλάμε για 246 εκατομμύρια ευρώ, μιλάμε για 2000 ανθρώπινες ζωές και νομίζω ότι αυτές δεν κοστολογούνται. Γι αυτές τις 2000 ανθρώπινες ζωές και τις οικογένειές τους δεν έχει απαντήσει κανείς τι θα γίνουν. Εδώ, μέσα σ’ αυτό το κτίριο υπάρχουν οικογένειες, άνθρωποι που παντρεύτηκαν εδώ πέρα και θα χάσουν κι οι δύο τη δουλειά τους. Αυτή τη φορά επαναλαμβάνεται η ιστορία του Alter επί 4, 5 φορές».

Το mail του Κοντομηνά στους εργαζομένους του σταθμού – «Η πορεία του ALPHA δεν τελειώνει εδώ»

Η επόμενη μέρα των δημοπρασιών για τις τηλεοπτικές άδειες βρήκε τους εργαζόμενους του ALPHA σε απόλυτη ανησυχία, καθώς ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού θέλησε μέσω e-mail να καθυσηχάσει τον κόσμο που εργάζεται στο κανάλι.

Οπως ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζή, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έστειλε ένα e-mail προς όλους τους εργαζόμενους στο οποίο εξέφραζε την αισιοδοξία του πως η δικαίωση θα έρθει.

Το μήνυμα του κ. Κοντομηνά έχει ως εξής:

«Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε. Δημήτρης Κοντομηνάς».

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.