temer-708

Την ώρα που η Ντίλμα Ρούσεφ αφήνει την θέση της προέδρου της Βραζιλίας, ο Μικέλ Τεμέρ μετά της εκθαμβωτικής συζύγου του Μαρτσέλα, γίνονται το προεδρικό ζευγάρι της χώρας.

Η Μαρτσέλα δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες συζύγους, που ξέρουμε. Χυμώδης και παρορμητική τραβά τα βλέμματα σε κάθε της βήμα και προκαλεί πανικό στα ΜΜΕ, όχι μόνο με την εμφάνισή της.

Αυτό που απασχόλησε πολλά δημοσιεύματα ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με τον σύζυγό της Μικέλ, από τον οποίο είναι μικρότερη κατά 42 χρόνια. Μάλιστα, είναι τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη από τα τρία παιδιά του Τεμέρ ηλικίας 43, 45, 47.

Η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 61, σε συνέδριο του κόμματος, όπου και συνόδευε τον θείο της. Μετά από ένα χρόνο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με την ίδια να δηλώνει στους FT πως είχε βρει εξ αρχής τον άνδρα της «πολύ χαριτωμένο». Δεν δίστασε, δε, να κάνει στο λαιμό τατουάζ με το όνομα του.

Οι διαγωνισμοί ομορφιάς και το… νοικοκυριό

Η Μαρτσέλα, πριν τον έρωτά της με τον Τεμέρ, είχε αναδειχθεί Miss Paulinia, αλλά και αναπληρωματική Miss σε διαγωνισμό ομορφιάς στο Σάο Πάολο.

Η ζωή της, όμως, άλλαξε, όταν και παντρεύτηκε. Από τις πασαρέλες βρέθηκε να σπουδάζει στη Νομική, για να σταθεί ως Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας.

Το περιοδικό Veja, σε άρθρο του την αποθέωσε χαρακτηρίζοντας την «όμορφη, συγκρατημένη και νοικοκυρά». Στο δημοσίευμα γινόταν λόγος για το τατουάζ, που έχει στο λαιμό με το όνομα του συζύγου της, την εργασία της ως γραμματέας, τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά και την αγάπη της να πηγαίνει τον 7χρονο γιο της στο σχολείο και να ασχολείται με το νοικοκυριό.

Την ώρα, όμως, που ο λαός της Βραζιλίας πεινάει και Μικέλ Τεμέρ υπόσχεται να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, η Μαρτσέλα, σύμφωνα με την Daily Mail έχει ήδη ξεκινήσει την ανακαίνιση του προεδρικού μεγάρου, επιβαρύνοντας τους φορολογούμενους. Η βρετανική εφημερίδα, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα καυστική με την νέα Πρώτη Κυρία της χώρας, καθώς την αποκάλεσε «Μαρία Αντουανέτα της Βραζιλίας». Ο βραζιλιάνικος Τύπος, από την πλευρά του, την χαρακτηρίζει ως «Κάρλα Μπρούνι», παραπέμποντας στη σχέση του Νικολά Σαρκοζί και του διάσημου μοντέλου.

Η ζωή της φαίνεται πως είναι γεμάτη ταξίδια σε Μιλάνο και Νέα Υόρκη, με την αδυναμία που έχει στην καλή και ακριβή ζωή να είναι ολοφάνερη.

 

iefimerida

 


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.