zoo-caracas-708

Τραγική παραμένει η κατάσταση στη Βενεζουέλα με τους πολίτες της να αναζητούν φαγητό ακόμη και στους ζωολογικούς κήπους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, άγνωστοι εισέβαλαν σε ζωολογικό κήπο στο Καράκας και έσφαξαν ένα σπάνιο άλογο προκειμένου να πάρουν το κρέας του.

Το μοναδικό που άφησαν οι άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, ήταν το κεφάλι του και τα πλευρά του.

Και δεν είναι το μοναδικό κρούσμα. Οπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ πεινασμένοι κάτοικοι της Βενεζουέλας εισβάλλουν στους ζωολογικούς κήπους, σφάζουν και τρώνε τα βιετναμέζικα γουρούνια που φιλοξενούνται σε αυτούς.

Θύματα της πείνας λόγω των τεράστιων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα λόγω των πολιτικών Μαδούρο, έχουν πέσει και τα ίδια τα ζωάκια που φιλοξενούνται στους ζωολογικούς κήπους της χώρας καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για την τροφή τους. Αναφορές κάνουν λόγο για θάνατο περισσοτέρων των 50 ζώων, ενώ σε ζωολογικό κήπο του Καράκας τα ζώα έχουν να φάνε εδώ και εβδομάδες.

iefimerida

 


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.