gios-kapetaniou-lantzas-708

Συγκλονισμένοι από το χαμό του δικού τους ανθρώπου, ο γιος και ο αδελφός του καπετάνιου της λάτζας με τους τουρίστες που έχασε χθες τη ζωή του στη ναυτική τραγωδία της Αίγινας, μιλούν για το δυστύχημα.

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, πολλά χρόνια ναυτικός. Για ένα μεροκάματο πήγαινε ο άνθρωπος και πέρασε ο άλλος και τους πήρε όλους μαζί. Έκλεισε τόσα σπίτια», αναφέρει ο γιος του άτυχου καπετάνιου. «Όποιος έχει λεφτά και πάει και παίρνει ένα σκάφος πάει και σκοτώνει όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται έτσι» ανέφερε ο γιος του καπετάνιου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Ευτυχώς δεν ήταν και ο αδελφός μου μέσα. Τελευταία στιγμή πήγε να κάνει κάποια δουλειά, διαφορετικά θα ήταν μέσα στο σκάφος κι αυτός», προσέθεσε.

Από την πλευρά του ο αδελφός του 58χρονου, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, σημείωσε: «Ήταν ο αδελφός μου μέσα στη λάντζα. Δική του ήταν η λάντζα κι έπεσε ένα ταχύπλοο πάνω και τον βούλιαξε σε δευτερόλεπτα και τον σκότωσε».

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.