2o antamoma (4)Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 2o αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες Αμυγδαλιώτες και φίλοι του Συλλόγου, ο Βουλευτής κ. Μπγιάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστοφορίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας, ο δημοσιογράφος του west channel κ. Μπακρατσάς, ενώ για μια ακόμη φορά ήταν βροντερό το παρόν της νεολαίας. Φέτος τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης ήταν η μεγάλη εθελοντική συμμετοχή των νέων του χωριού στην προετοιμασία – διοργάνωση της εκδήλωσης και το μοναδικό κέφι που κράτησε μέχρι το πρωί. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και το west channel που για μια ακόμη φορά κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωσή μας.

Δείτε:


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Αργύριος Γ. Καραλιόλιος Νικόλαος Α. Δεινόπαπας

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.