trelesΠοιος δε θέλει να μην κάνει τίποτα το Σαββατοκύριακο; Όταν ξεφεύγουμε για λίγο από τις υποχρεώσεις μας,
κάνουμε κάποιες… τρελές σκέψεις, για να περάσουμε καλύτερα και να ξεφύγουμε από τη συνηθισμένη μας ρουτίνα.

Πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας και που κατά βάθος θέλουμε να τα κάνουμε πράξη. Σκεφτόμαστε το οτιδήποτε, από το πιο αθώο μέχρι το πιο τολμηρό… Και μια συμβουλή: Να είστε προσεκτικοί με τις επικίνδυνα παράτολμες σκέψεις σας, γιατί θα τις κάνετε πράξη!

Οι παράτολμες σκέψεις και επιθυμίες των 12 ζωδίων


Για κάθε ζώδιο υπάρχει και κάτι… περίεργο στο μυαλό του, κάτι που είναι κόντρα στη φύση του το οποίο όμως το κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο. Τι είναι αυτό;

ΚΡΙΟΣ

Ως ζώδιο της Φωτιάς, θα πρέπει να είστε σε συνεχή δράση. Συχνά η ορμή σας δίνει την εντύπωση στους άλλους ότι δε σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Όμως, κατά βάθος θέλετε ο καθένας να σας προσέχει και να αναγνωρίζει τη δύναμη και την εξουσία σας. Η πιο… τρελή σκέψη σας θα ήταν να πάρετε γρήγορα κολακευτικά σχόλια για το αγαπημένο σας project ή ακόμα και για μια φωτογραφία σας στο Facebook, θέλετε όλοι να κρίνουν θετικά την πανέμορφη και αγέρωχη προσωπικότητά σας. Στη συνέχεια, κάνετε τα πάντα για να έχετε συνεχή επικύρωση της ελκυστικότητάς σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σταθεροί και δεν σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής. Αλλά υπάρχει μια αντίθεση μέσα σας, θέλετε να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να είστε το κέντρο της προσοχής. Η πιο… τρελή σκέψη σας θα ήταν να κάνετε το δικηγόρο του διαβόλου σε ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα. Κι αυτό θα το κάνετε κρυφά, επιδιώκοντας να μεταβείτε στη συζήτηση ανώνυμα, είτε μέσω του internet, είτε μέσω μηνυμάτων. Στη συνέχεια, παρακολουθείτε πώς ανταποκρίνονται οι άλλοι και η συνομιλία παίρνει φωτιά! Αυτός είναι σίγουρα ένα ωραίος τρόπος διαφυγής και χαίρεστε πολύ καθώς κρύβετε τον εαυτό σας και δεν είστε το επίκεντρο της συζήτησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Ερμής και σας αρέσει η συνεχής επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας. Αλλά ως ζώδιο του Αέρα, είστε επίσης συνεχώς σε κίνηση και κοινωνικοί. Είστε η ψυχή της παρέας που κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα και κάνει τους άλλους ευδιάθετους. Έτσι, η πιο… τρελή σκέψη σας είναι να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από όλα αυτά, να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας και να το αφήσετε στο σπίτι. Στη συνέχεια, να πάρετε το αυτοκίνητό σας και να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει και που ξέρετε ότι θα περάσετε συναρπαστικά. Μέσα σας χαίρεστε που δε σας βρίσκει κανείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας το σπίτι σας είναι ο προορισμός σας για να χαλαρώσετε. Είστε σπιτόγατοι και αφοσιωμένοι σε όλα τα οικογενειακά πράγματα και συχνά παίζετε ένα μητρικό ρόλο στα αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή σας. Έτσι, η πιο… τρελή σκέψη σας είναι να χαρίσετε στον εαυτό σας μια νύχτα μακριά από όλα αυτά. Να αφήσετε για λίγο τα προσφιλή σας πρόσωπα ή να αναβάλετε την επιστροφή στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα ότι θ’ αργήσετε. Τότε θα κάνετε βόλτες μες την νύχτα με έναν καλό σας φίλο και θα αφήσετε τους άλλους να είναι υπεύθυνοι για τον εαυτό τους, τουλάχιστον για μια φορά!

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ βασιλικό ζώδιο και θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής, ακτινοβολώντας στις κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά γιατί να μην ξεφύγετε μια νύχτα μακριά απ’ όλα αυτά και να κάνετε κάτι διαφορετικό, που δεν το έχετε ξανακάνει στο παρελθόν; Ξέρετε πολύ καλά ότι θα απολαύσετε την νέα ατμόσφαιρα. Ίσως να μη βρείτε τα πολυτελή στέκια σας, αλλά θα είναι συναρπαστικό να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο σαν εμπειρία. Και δε χρειάζεται να εγκαταλείψετε εντελώς τα φώτα της δημοσιότητας. Το δημιουργικό μυαλό σας θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας, όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή εργάζεστε πολύ και πάντα θέλετε να υπηρετείτε τους άλλους, καλό θα ήταν να το ρίξετε και λίγο έξω. Γιατί να μην κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας μια φορά; Ξέρετε ότι θα αρρωστήσετε από το πρόγραμμα που βάζετε στη ζωή σας. Η πιο… τρελή σκέψη σας; Να πάρετε μία ημέρα άδεια για τον εαυτό σας! Να μην κάνετε θελήματα και να μην αγχώνεστε για να είστε παραγωγικοί. Και επειδή είστε το ζώδιο της λιτότητας, κάντε και μερικές υπερβολές για μια φορά! Υπηρετήστε τον εαυτό σας κάνοντας οτιδήποτε σας αρέσει πολύ, χωρίς να κάνετε κανένα πρόγραμμα!

ΖΥΓΟΣ

Εσείς αναζητάτε την αρμονία και την ισορροπία και συνεχώς θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλοι γύρω σας είναι σε ισορροπία. Φροντίζετε πολύ τους άλλους γι’ αυτό κάποια στιγμή κάντε και κάτι που είναι σε αντίθεση με τον φιλειρηνικό χαρακτήρα σας. Γενικά θέλετε να βρίσκεστε με κόσμο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μείνετε και λίγο μόνοι σας και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Στη συνέχεια, μην είστε αναβλητικοί και αναποφάσιστοι και τολμήστε να κάνετε οτιδήποτε σας εξιτάρει, από μια έντονη συζήτηση, μέχρι να κλειστείτε στο σπίτι σας και να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως ζώδιο του Νερού που είστε το μυαλό σας είναι συνέχεια στο σεξ και τα συναισθήματα και όλα τα πράγματα τα ψάχνετε σε βάθος. Η πιο τρελή σκέψη σας; Να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από όλα αυτά έστω και για μια μέρα! Μην κυνηγάτε το επόμενο θήραμά σας για να το ρίξετε στο κρεβάτι και πάψτε να σκέφτεστε αρνητικά. Δεχτείτε τους άλλους όπως είναι χωρίς να ψάχνετε ψεγάδια στον χαρακτήρα τους. Μην σκέφτεστε συνέχεια τα χρέη σας και μετράτε το τι θα ξοδέψετε. Διασκεδάστε και βγάλτε επιτέλους το δράμα από τη ζωή σας. Γελάστε για μια φορά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας αρέσουν οι περιπέτειες και τα ταξίδια, θέλετε εναλλαγές στη ζωή σας και δεν είναι στο χαρακτήρα σας να μένετε σε ένα μέρος για αρκετό καιρό. Συνήθως βαριέστε εύκολα και θέλετε ποικιλία. Η πιο… ένοχη απόλαυσή σας και… τρελή σκέψη σας είναι να μένατε στο σπίτι σας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να αποφύγετε τα μεγαλεπήβολα όνειρα και τη φιλοσοφία, γιατί αρκετά έχετε κουράσει τον εαυτό σας. Και επειδή είστε ζώδιο της υπερβολής, συγκρατηθείτε και λίγο και σκεφτείτε μόνο για μια μέρα ορθολογιστικά! Μην ταξιδεύετε πίσω στο χρόνο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ εργατικοί και σταθεροί και απεχθάνεστε να σπαταλάτε το χρόνο σας ανούσια, αλλά και λίγη… επιπόλαιη διασκέδαση στα μέσα της εργάσιμης εβδομάδας θα μπορούσε να κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας! Κάντε κάτι και για τον εαυτό σας και ξεχάστε για λίγο την καθημερινή ρουτίνα και τις υποχρεώσεις σας. Ξέρετε πολύ καλά ότι οι υποχρεώσεις δε θα σταματήσουν ποτέ, γι’ αυτό κάντε ένα διάλειμμα προσφέροντας ένα δώρο στον εαυτό σας. Ακόμα καλύτερα, να μην έρθετε σε επαφή καθόλου με τη δουλειά σας και να ξεφύγετε από την απαισιοδοξία και το άγχος σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς νοιάζεστε περισσότερο για τους άλλους και είστε πολύ προσηλωμένοι στο μέλλον. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ένα βήμα πίσω και να κάνετε κάτι επιπόλαιο και παιδιάστικο; Κάντε κάτι για τον εαυτό σας για μια φορά και μη σκέφτεστε συνέχεια τους φίλους σας. Επειδή είστε και νευρικοί, αποφύγετε να είστε με πολύ κόσμο και προσπαθήστε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Επανακτήστε την ηρεμία σας, βρείτε τα με τον εαυτό σας και μην κοιτάτε μόνο το μέλλον, αλλά ζήστε το παρόν και γυρίστε για λίγο και στο παρελθόν, νοσταλγήστε τις παλιές αναμνήσεις. Αυτό θα διευκολύνει σίγουρα το έντονα σκεπτόμενο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΣ

Ως ζώδιο της συμπόνιας, βάζετε συχνά τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Δώστε κάτι και στον εαυτό σας και μην τρέχετε συνέχεια να δίνετε συμβουλές. Αντί να ακούσετε τον φίλο σας να παραπονιέται απελπισμένα, κάντε κάτι που θα χαλαρώσει τον εαυτό σας. Ή, για να πάτε σε πλήρη αντίθεση με τη φύση σας που σας προτρέπει να είστε καλλιτεχνικοί και ρομαντικοί, προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και θέστε μια λίστα με τις δικές σας ανάγκες, κάνοντας πρόγραμμα στη ζωή σας. Τουλάχιστον, θα το κάνετε για μια φορά! Και πιστέψτε στον εαυτό σας, γιατί είστε σημαντικοί και όχι ασήμαντοι! Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την αισθηματική σου ζωή τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 14540 μόνο με 0,96/λεπτό (με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό). Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν!

e-zwdia

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.