argΜε επίσημη ανακοίνωση του το Άργος Ορεστικό ενημερώνει ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Αργος Ορεστικό βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Η ομάδα μας από τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017 θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε όλη την πορεία της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, όπως και όλους τους χορηγούς που μας εμπιστεύθηκαν.

Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα αλλά και η δουλειά των ανθρώπων που την πλαισίωναν την έφεραν ακόμα και προ των πυλών της Α2 εθνικής κατηγορίας, δυστυχώς όμως οι οικονομικές συγκυρίες ανάγκασαν την ομάδα μας σ’ ένα καινούριο ξεκίνημα με σκοπό στο μέλλον να επιστρέψει πιο δυνατή και έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Με τιμή το Δ.Σ.


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.