listeia708pireos

Μια περίεργη ληστεία… θρίλερ διάρκειας 2,5 ωρών με ομηρία, σημειώθηκε  σε υποκατάστημα τράπεζας στην λεωφόρο Κηφισίας το μεσημέρι της Τρίτης. Οι 4 ληστές φορούσαν μάσκες πολιτικών προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές ήταν άριστα κατατοπισμένοι και «διαβασμένοι» για το τι θα αντιμετωπίσουν. Είναι ενδεικτικό ότι χρησιμοποίησαν ειδικές μπουκάλες οξυγόνου προκειμένου να ανοίξουν 21 θυρίδες πελατών τις οποίες και άδειασαν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία στις 60.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό που άρπαξαν οι τρεις ένοπλοι, ενώ άγνωστο παραμένει τι αφαίρεσαν από τις 21 θυρίδες του υποκαταστήματος.

Οι ληστές οι οποίοι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσαν μάσκες πολιτικών προσώπων, μπήκαν σταδιακά στην τράπεζα στις 14:15 με πιστόλια και οπλοπολυβόλα στα χέρια σε υποκατάστημα τράπεζας Πειραιώς στην οδό Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων, λίγο μετά την ΓΑΔΑ επί της λ. Αλεξάνδρας, ακινητοποιώντας τους οκτώ υπαλλήλους και πέντε πελάτες που βρίσκονταν εντός αυτής.

Περίπου στις 16:30, οι υπάλληλοι ειδοποίησαν τις αρχές, με τους δράστες να έχουν ήδη αποχωρήσει από το υποκατάστημα, πιθανότατα με μοτοσικλέτες. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Διατυπώνονται εκτιμήσεις ότι η μέθοδος που ακολουθήθηκε έχει «άρωμα» τρομοκρατίας, εξ ου και ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Οι αρχές έχουν συλλέξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και το επεξεργάζονται.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.