floo-708

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αποτελούσε πάντα τον απόλυτο στόχο όλων των αθλητών. Οι τυχεροί που τελικά κατάφερναν να συμμετάσχουν σε αυτούς συγκέντρωναν πάνω τους τα βλέμματα όλου του κόσμου.

Αυτό θα είχε πιθανότατα στο μυαλό της η Florence Griffith Joyner, η Αμερικανίδα αθλήτρια που έγινε γνωστή όχι μόνο για τις επιδόσεις της και τα 5 Ολυμπιακά της μετάλλια στα 100 και 200 μέτρα, αλλά και για την εμφάνισή της. Τα μακριά της νύχια, πάντα φτιαγμένα και βαμμένα σε διάφορα χρώματα ήταν εκείνα που τραβούσαν πάνω τους τον φακό. Η υπόλοιπη εμφάνισή της ήταν και αυτή προσεγμένη. Τα μαλλιά της χτενισμένα, το πρόσωπο της βαμμένο, ένα χάρμα οφθαλμών.

Από το 1983, στο παγκόσμιο του Ελσίνκι όταν για πρώτη φορά έγινε γνωστή, η Florence Griffith Joyner μετατράπηκε χάρη στις επιδόσεις της και τα μακριά της νύχια στην απόλυτη σταρ της Αμερικής. Παρά το γεγονός όμως ότι έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στα 38 της χρόνια (με πολλούς να θεωρούν τα αναβολικά υπεύθυνα για τον θάνατό της), άφησε πίσω της μία παρακαταθήκη την οποία ακολουθούν πιστά πλέον όλες οι αθλήτριες. Ποια είναι αυτή; Να πηγαίνουν πάντα περιποιημένες και με τέλειο μανικιούρ στους αγώνες.

Η Elle έκανε μία λίστα με τα 10 Ολυμπιακά μανικιούρ που θα έπρεπε να κερδίσουν το χρύσο:

Florence Griffith Joyner

Jackie Joyner-Kersee

Caroline Wozniacki

Luz Mercedes Acosta Valdez

Delphine Reau

TIffany Porter

Oriana Tovar Karaindros

Simone BIles

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.